dejvikk Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) Nick: r3cKK Czas: 03-06-2018 Powód: ziomeczek na czacie napisał "jebac tfojom matke" po chwili zgłosiłem go na u@, a reckk dal mi odpowiedz iż skoro nie mówi do kogo to napisał to nie jest to żadna obraza, jak dla mnie to jest obraza w 100 %, jeśli się mylę proszę skargę odrzucić Dowody (ss/demo): szymon | CSSetti.pl : jebac tfojom matke, po chwili reckk napisal to na say@ Nie masz dowodów – skargi nie pisz, bo zostanie odrzucona! Edited June 3, 2018 by warning Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) Co ci napisałem na say @? Ta obrazę? No chyba się mylisz kolego bo tego nie napisałem. I napisałem Ci tylko wyjaśnienie nie pisząc tej obrazy na say @. Po pierwsze była to osoba która w ogóle nie grała na serwerze nigdy podejrzewam, z pewnością jakiś dzieciak, który nawet nie rozumie znaczenia tego co napisał. Dwa - nie pisał z nikim, napisał to tak znikad czyli nie było to nawet kierowane do nikogo. Każdy normalny i rozsądny człowiek wie by takich rzeczy nie pisać ale dzieci nie wiedzą, nic na to nie poradzimy. Co by mu dał ban, I tak by sobie nic z tego nie zrobił, a nie wadził nikomu na serwerze. Trzy - ty ciągle masz do każdego admina na serwerze masz problem, ciągle ci coś nie pasuje. Wiesz czemu? Bo jesteś wkurzony i żal ci jest, że Wredna wywaliła Cię. Teraz starasz się każdego ud****ć za każde głupie drobnostki, tak aby każdy dostał po du**e I wyleciał, bo ty wyleciałes to chcesz by inni też. Tak zwana "zemsta" Tak naprawdę to szkoda mi słów na Ciebie od pewnego czasu, bo to co robisz wszystko śmieszne już jest i nie tylko ja tak uważam. Z poważaniem r3cKK Edited June 3, 2018 by r3cKK Wredzioszek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejvikk Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 Nie mówie że tą obrazę napisałeś, tylko że to nie jest żadna obraza, czytaj ze zrozumieniem.. Wcale nie mam żalu, no może troszkę, ale odkąd straciłem admina i dostawałem bany za drobnostki prawdopodobnie by mnie zdenerwować, to teraz dbam o porządek na serwerze w postaci zgłaszania łamiących regulamin ;]. Co mnie to obchodzi, że sam nie rozumiał co napisał? Wchodząc na serwer akceptuje regulamin - gdzie jest zakazane obrazanie, jazda po rodzicach.. Nie mam do każdego admina problemu, większość lubię, i super mi się z nimi gra, po prostu jest paru delikwentów, których nie trawię, lecz Ciebie do tej pory zaliczałem do tych lubianych, i dalej Cie tam zaliczam, po prostu chciałbym Ci uświadomić że to, że nie napisał Ci do kogo to napisał, to nie znaczy że masz to zostawić w spokoju Pozdrawiam łorning_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 @r3cKK dodal swoje wyjaśnienie, myślę że @Wredzioszek przeanalizuje sprawe, sprawdzi logi i zadecyduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 A czy my jestesmy w przedszkolu przepraszam bardzo?? Kazdy na kazdego skarge bedzie teraz pisal? @warning fakt, od momentu gdy dostales degrada szukasz pretekstu by kogos z chlopakow kolkwialnie mowiac "udupic". Chwala Ci za czujnosc, ze starasz sie wylapywac bledy adminow czy przewinienia graczy, ale na milosc boska... Za chwile zaczniesz pisac skargi nawet na to, ze jakies dziecko zacznie pytac przez mikrofon jaka klasa grac.... @r3cKK nie powinienes mimo wszystko tego lekcewazyc. Kazde przewinienie ma byc karane, nie ma zadnych taryf ulgowych. Po to masz admna zeby pilnowac porzadku na serwerze nawet jesli taki szymon|cssetti obraza nie kierujac wprost swych slow do danej osoby. @warning zapamietaj raz a dobrze: DOWODY-DEMKO/SCREEN. Skarga sluszna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts