Jump to content

Skarga na admina An

Kobay
 Share

Recommended Posts

Nick z CS:  Kobay 

Admin banujący: An

Serwer: Only Mirage

Data zdarzenia 02.06.2018

Opis Sytuacji: A więc tak, zostało dużo osób na jednego (t). Nagle powiedziałem do Kencior'a żeby przyjął zaproszenie do znajomych, po chwili jakiś typ (nie pamiętam nicku) pyta się mnie "Kobay, po co mnie zaprosiłeś do znajomych" Przecież to jest wiadome żeby mieć go w znajomych i z nim grać to było oczywiste i ironicznie powiedziałem "Żeby, napisać Ci jaki jesteś głupi..." Gdy to powiedziałem nagle An dał mi Muta powód napisał "Puszczanie muzyki", kiedy ja wcale jej nie puszałem, pisząc na czacie żeby mnie odmutował bo nic nie zrobiłem, ten w najlepsze nic nie zrobił. Typek napisał "Puszczałeś muzykę" i odpisałem mu "wcale nie, idiot" i po tym dostałem bana na 30 min. z treścią "Ogarnij się". Chcę by An dostał degrada z funkcji Admina Only Mirage bo widać że się nie nadaję.

Dowod: http://amxbans1s2k.gameclan.pl/surcebans/index.php?p=banlist

słuchaj juz w 1 zdaniu sie glubisz idiotycznie  

Nagle powiedziałem do Kencior'a żeby przyjął zaproszenie do znajomych, po chwili jakiś typ (nie pamiętam nicku) pyta się mnie "Kobay, po co mnie zaprosiłeś do znajomych"

zły klawisz mialo byc micro +16 jak mówi regulamin (panie nie doszły adminie --- czytałeś wgl regulamin ?)

zaczynasz piszczeć tym twoim głosikiem mam 2 świadków @kencior @DziK ...[___}*> że nadużywałeś micro poniżej 16 roku  życia bo sam masz 15 a regulamin sam mówi 16+/ nie dotyczny podowania infa... A ty niedawałeś infa ojjj

po 2 skargę piszesz o to że dostałeś bana na 30 min ALE (nie doszły adminie) nie pisze się odołań do 1h 

Regulamin:

• Nazwa tematu powinna zawierać prefix serwera na jakim dostaliśmy bana,
  • Od banów krótszych niż 1h nie piszemy odwołań  <---- PACZAJ

ban słuszny a ja proszę wyższa administracje o przedłużenie do 1dnia za obrazanie i wyzywanie admina. I żeby ten gracz nigdy nie dostał admina bo robi z serwera csgo serwer minecrafta 

Przesadzasz z tymi degradadami. Dodajesz temat na forum w nieodpowiednim do tego dziale... Na serwerze obowiązuje zakaz obrażania i przeklinania, a ja teraz zacytuję Ciebie:" Żeby napisać Ci jaki jesteś glupi" oraz "wcale nie, idiot" - jest to obraza i dziękuję. Dodatkowo obraza admina jak i gracza, co składa się w Twoim przypadku na przedłużenie bana do 1 dnia. Co do muta jest on słuszny. Nie masz mutacji ani 16 lat to nie rozmawiasz, proste? Pchasz się na admina nie znając regulaminu i to nie przestrzegając, a potem składając skargę na mnie za to, że nie przyjąłem Ci podania i teraz na An' a za to, że dał Ci słusznego mute i bana.... Podsumując, dodaje Ci bana na 1 dzień za obrazę, a jeśli jeszcze raz zobaczę skargę bez podstaw i nie uzasadnioną to fajnie nie będzie.

@Kobay idź wypłakaj się ?

Edit 2#: @Kobay poniżam? A zgłoś sobie to do inspekcji pracy, napisz jeszcze raz opiekunie z VAC a dam Ci perma ?

Edited by |Never |

Znam regulamin, tylko odpowiedziałem temu dzikowi 1 zdaniem i powiedziałem Kenciorowi żeby przyjął zapro, a jak Dzik używa mikra to nie dostaje muta i to jest dziwne. Nie piszę odwołania, tylko opisałem całą sytuacji więc o co Ci chodzi? Jakoś jak inni zmieniają głos na nie swój (niższy) to admin nie mutuje ich...

@VexuAn xDD "ban słuszny a ja proszę wyższa administracje o przedłużenie do 1dnia za obrazanie i wyzywanie admina. I żeby ten gracz nigdy nie dostał admina bo robi z serwera csgo serwer minecrafta " Chwila!

-Nie obrażałem administracji, tylko Dzika za co już dostałem bana.

-"żeby ten gracz nigdy nie dostał admina bo robi z serwera csgo serwer minecrafta " Ty nie masz nic do gadania jeśli chodzi o admina, możesz wyrazić swoją opinie. Nigdy w życiu nie grałem w minecraft, więc o co Ci chodzi?

- Nie gubię (glubisz) się idiotycznie, po prostu zabrakło mi słów.

@|Never | "Panie opiekunie z Vac" musisz mnie teraz odbanować, gdyż swoje odczekałem za obrazę czyli 60 min. Bezpodstawne banowanie, jakieś dowody?. Następne "Nie masz mutacji ani 16 lat to nie rozmawiasz, proste?" Skąd ty niby wiesz że nie mam "mutacji" mogę iść z @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ na weryfikację i się okaże.

Spoiler

I ty zasługujesz na tego opiekuna.... Nie....

EDIT: @|Never | A dlaczego "panie opiekunie z vac" mnie poniża?

Edited by Kobay

NIKT cię nie MUSI  odbanować nie masz na tyle odwagi zeby tego bana przyjąć ?

Jesteś Dzieckiem do nas więc troszkę szacunku bo każdy z nas kiedyś straci kontrolę nad sobą a dla ciebie może to się nieprzyjemnie skonczyć banem na serwerze i na forum.

Także dla twojego dobra skończ popisówkę w stulu gimba i idz pograj w minecrafta jak nie grałeś fajna gra dla oso w twoim wieku 

Nie, nie mam tyle odwagi bo chcę sobie pograć. Aha, czyli jak jesteś starszy to jesteś ważniejszy i TOBIE trzeba okazywać więcej szacunku niż innym, yhm.... Jak straci kontrole to możliwe że straci admina, trzeba umieć kontrolować siebie jak i swoje emocje, to się również. Ale po co mam się popisywać i przed kim, jak ty chcesz się popisać że "Ale ze mnie dobry admin, zmutowałem 15-latka bo mikro +16!" a jak dzieci są na serwie które: drą się, wyzywają, nadużywają i śpiewają to admina wtedy nie ma! Taki dobry admin... Z tego co wiem to minecraft dla mnie jest gó*nem, ponieważ jest tam wszystko kwadratowe z tego co słyszałem.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Zacznijmy od tego, że ten ban był na 30 minut,  więc bez przesady. 

"jaki jesteś jesteś głupi"- to był już powód do zmutowania, a AN pomylił cyferki. To była prowokacja z obrażaniem. 

Dostałeś, nadal nie potrafisz się zachować więc dostałeś blokadę w formie bana. Ja nie będę tolerować toksycznych ludzi na serwerze więc AN zachował się prawidłowo, to pokazuje, że również nie warto dawać Ci szansę na adminie, dla dobra serwera :)

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.