Kazi59 Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Nick:Kazi59 Wiek:(Minimum 16 lat)17(dzis urodzinki :D) Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Kazi59/145.239.237.178:27015/ Steam/Non Steam:Tak ja mowilem steam ale czekam na lepszy sprzet bo mi scina na steamie Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod:Mialem juz admina na zm modzie szlo mi bardzo dobrze Staż na serwerze:no z miesiąc Znajomość AMXX (1-10):6-7 Mikrofon Tak/Nie:Nie Dlaczego Ty:Ponieważ Mysle ze przyda wam sie kolejny admin z doswiadczeniem.I dlatego tez ze nie raz nie ma adminow a np. ja jestem TO duzo osob lamie REGULAMIN i nie mozna nic z tym zrobic Kontakt: Forum,GG GG:65328801 KillTheRudy! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Dalej na nie -robisz spiny na serwerze -odezwij się na mikro żeby udowodnić że nie masz 10 lat -spinałeś się z graczem o rzucenie paki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 No niby można by było dać Ci szansę, ale po pierwsze musisz nam udowodnić, że masz te 17 lat. Skąd mamy wiedzieć, że nie walisz ściemy? A tak poza tym: +/- GT +AMXX +Spędzasz sporo czasu na serwerze Kazi59 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Jestem na małe tak +GT +AMXX +Pomaga graczom nowym Pozdrawiam Vakson :v Kazi59 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Jestem na TAK +GT +AMXX +Aktywnosc na serwie +Pomocny Kazi59 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BO$$ Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 +Wiek +Amx + Kochają mnie xD - Mikro Można dac szansę Ps. Wszystkiego Najlepszego! :D Kazi59 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillTheRudy! Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 (edited) + Wiek. + Amxx. - Mikro ( zakup jak najszybciej to mikro) + Game Tracker. + Pomocny. + Aktywny na serwerze. Jestem na tak. P.S sory sheriff zagapiłem się troszkę :D Edited June 2, 2018 by KillTheRudy! Kazi59 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::KALU::. Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 (edited) Na NIE -mikro nie wiadomo że masz tyle ,a nie mniej lat... -robisz ,,spiny'' na serwerze +amxx +GT PS: dzięki @Sheriff za notkę Edited June 3, 2018 by .::KALU::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 5, 2018 Report Share Posted July 5, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts