_Klaudia_ Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Nick: _Klaudia_ Wiek: 17 GT:https://www.gametracker.com/player/_Klaudia_/80.72.40.221:27015/ Mutacja:Dziewczyny nie maja mutacij . znajomosc AMX:7/10 Dlaczego Ty?:Bo nie maa za duzo adminow a ja miej wiecej jestem aktywna W jaki sposob trafiles/as na nasz serwer?:Szukalam sobie i o tak mysle ze wejde i sie spodobal :D. Czy Posiadasz Dzialający Mikrofon?:Tak :D. Platforma?:NO STEAM/STEAM?:Steam Czy zapoznales sie z warunkami admina i spelniasz je w 100%?:Tak Fiu fiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Niestety na nie Na serwie w przeciągu ostatnich 7dni masz przegrane niespełna 70minut to chyba za mało. Plusem jesst steam, wiek oraz mikro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kott Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 JAK NA RAZIE JESTEM NA NIE + STEAM +AMX +MIKRO - gt Wszystko ok oprócz tego GT, nadrób aktywność i będzie wszystko git. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Jestem na Nie - Twoje Gt leży - forum - Aktywność na serwerze: minimum 20h i 2 tygodnie stażu - Nigdy Cie nie słyszalem na Majku - Mam wątpliwości co do 100 % że zapoznałaś sie z regulaminem ... + steam +/- Amx Pograj troszke dlużej i wtedy napisz podanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony1 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 jestem na tak ( okres próbny ) co prawda to gt szału nie robi ale nadrobisz wiek mikro steam amx dajcie dziewczynie szansę nawet na tydzień czy jak się da na mniej i zobaczyć czy się nadaje jako ADMINKA POZDRAWIAM @naznaczony1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Zacznij grać, następnie złóż podanie. 93 minuty w tygodniu= odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts