signore tymek Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Więc tak chciał bym powiedzieć iż anti cheat nawala 3 Razy widziałem osoby na speedHacku To wszystko chciałem napisac Pozderki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wargi Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Wiec tak. Sa sposoby na "przejscie" Anty Cheat'a i wbicie na serwer. Na DD2#2 tez jest owy Anty Cheat a tez ludzie wbijaja na Aim/wh itp itd, Link to comment Share on other sites More sharing options...
#off ZHMB Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Nie da się zablokować wszystkiego Zawsze będzie coś co zacznie działać a jak nie będzie to coś zrobią i będzie działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Do tego są admini. Nie wszystko wychwyci anty cheat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Nie wiem po co robiłeś ten temat ale Anti-Cheat nie złapie wszystkiego po to są admini na serwerze by zajęli się takimi osobnikami zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts