uzbek Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Twój nick: UZBEKISTANSKI DILER TABORETOW Nick gracza/admina: Alergon Czas zdarzenia: 11:40 30.05.2018 Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: Jako, że kiedyś grałem na tym serverze to znam tego gracza, o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie miał dostać admina, ale administracja się zmieniła więc rozumiem, mianowicie dostałem niesłusznego bana na 30minut za groźbę (xD) - Powróciłem bo dłuższej przerwie na server i od razu zauważyłem, że na serverze jest istna samowolka - współpraca admina ( lub też podlizywanie się graczy tzn. gość jest nemesisem i się daje na modzie adminowi (nie atakuje go, podchodzi wolno, nawet gdy nemek do niego podchodzi to go nie zabija, oczywiście nie mam żadnego demka, ale możliwe jest chyba, żeby je sciągnąć). Dowód (demko/ss): https://screenhunters.com/Xo4lKy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) Po pierwsze kolego, groziłeś któremuś graczu że nie pogra (Nie pamiętam komu). Po drugie wracasz po długiej przerwie po tym jak Ci nic nie zrobiłem rzucasz paki bez powodu robisz spiny o byle co, i w dodatku jeszcze skargę piszesz na mnie. Przemyśl to trochę i się ogarnij. To tyle z mojej strony PS: Zapomniałem dodać, że nemek mnie zabił Edited May 30, 2018 by Loocyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzbek Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Dobra, po pierwsze udowodnij mi gdzie komu groziłem "nagrales sie" to nie groźba. Po drugie na tym polega ta gra, nigdzie nie robię żadnych spin, nic do ciebie nie pisałem w ogóle do nikogo nie pisałem. Paki mogę sobie rzucać gdzie chcę i kiedy chcę. Po trzecie to jest dalej niesłuszny ban, a po czwarte odnieś się do tego co napisałem z nemkiem, bo ciekawy jestem twojego wytłumaczenia - oh, przepraszam na to nie ma usprawiedliwienia, wtedy powinieneś dać gościowi bana za współpracę, albo sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Gościu, napisałem chyba wyraźnie, że nemek mnie zabił! A nie mam jak udowodnić, że groziłeś, ale np admin CzosnekS może to potwierdzić i to w 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 To ja powiem swoim skormnym zdaniem ze zgadzam sie z Alergonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzbek Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Tzn co może udowodnić, że groziłem? Jak? Niesłusznego bana mi dałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) Ile razy mam Ci jeszcze pisać, że nie zrobiłem SS? Czytaj ze zrozumieniem Ja już nic nie piszę, bo zaczynasz robić spam. Edited May 30, 2018 by Loocyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzbek Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Czekaj, bo nie rozumiem co ty w ogóle piszesz jakiego ss'a? Zrobiłem ss'a konsoli na której jest napisane co napisałem czarno na białym, więc ban jest niesłuszny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) Nawet na tym ss jest jasno i wyraźnie napisane 'skończyłeś grać' Napisałeś to po tym jak ktoś Cię zaraził Koniec tematu. Ja spamu już nie robię. Edited May 30, 2018 by Loocyfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzbek Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 To chyba raczej twoja wina. Dalej nie zmienia to faktu iż dałeś mi niesłusznego bana xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) Dodam tu coś od siebie nie mam dowodów na gracza UZBEKISTANSKI DILER TABORETOW. Od kiedy wrócił ten gracz każdemu grozi dowodów nie mam bo on częściej mówi przez mikro,a hltv głosu nie nagrywa niestety ;c.No cóż Admin dał ci słusznego bana więc nie widzę po co napisałeś skarge ;-).A co do nemka Alergon powinieneś go zabić bo to współpraca jest. Pozdrawiam Vakson. :< Edited May 30, 2018 by CRIS __ drOp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Hah zgadzam się z tobą @uzbek jest współpraca tak jak pisałeś nemek daje sie graczom (Alergonowi) często wystarczy pograc z innym nickiem. Pisze Wiesz kto ostatni ? słowa Alergona Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzbek Posted May 30, 2018 Author Report Share Posted May 30, 2018 Cris, dlaczego kłamiesz :D? Nigdy na tym serverze nikomu nie groziłem - jedynym wyjątkiem był trzeci. No ale z nim sobie wyjaśniłem sytuacje. Po pierwsze rzucasz słowa na wiatr nie podpierając się żadnym dowodem. Jeśli możesz zacytuj to co powiedziałem, bo w sumie sam jestem ciekawy. @Kazi59 No tamta sytuacja była za bardzo widoczna, żeby tego nie napisać :D Opiekun servera powinien wyciągnąć jakieś wnioski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Kłamię gościu ty sam siebie nie słyszysz co mówisz przez mikro następnym razem nagram cię jak się zachowujesz na serwerze ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 @uzbek Tak zawsze jest ze musisz się dać alergonowi jakbym miał jakies ss'y to bym dal ale niestety nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BO$$ Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 (edited) Zgadzam się z Vaksonem, jak wyżej napisał hltv głosu nie nagrywa więc każdy może sobie grozić itp. przez mikro, a dowodów i tak nie będzie. Pro po drugiej rzeczy uzbek mi wszystko wyjaśnił i gracz który dał się graczowi Alergon powinien zostać ukarany a tak się nie stało. Edited May 30, 2018 by BO$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Ja się pytam czy mnie na koniec zostawi jak coś Kazi59, a poza tym nie było Cię wtedy więc nie wiem po co się wtrącasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 @CRIS __ drOp sam wiesz jak jest z Alergonem... @Loocyfer Ale tak zawsze jest chcesz to mg robic ss'y i zlozyc skarge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Że się pytam czy mnie na koniec zostawi to skarga od razu? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Ym napisac ci twoje slowa? prosz.. np Game byl nemkiem Cytuje "Game wiesz kto na koncu ? :)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts