Jump to content

Skarga na Alegron

uzbek
 Share

Recommended Posts

Twój nick: UZBEKISTANSKI DILER TABORETOW

Nick gracza/admina: Alergon

Czas zdarzenia: 11:40 30.05.2018

Ip i steam id gracza/administratora:

Opis sytuacji: Jako, że kiedyś grałem na tym serverze to znam tego gracza, o ile mnie pamięć nie myli nigdy nie miał dostać admina, ale administracja się zmieniła więc rozumiem, mianowicie dostałem niesłusznego bana na 30minut za groźbę (xD) - Powróciłem bo dłuższej przerwie na server i od razu zauważyłem, że na serverze jest istna samowolka - współpraca admina ( lub też podlizywanie się graczy tzn. gość jest nemesisem i się daje na modzie adminowi (nie atakuje go, podchodzi wolno, nawet gdy nemek do niego podchodzi to go nie zabija, oczywiście nie mam żadnego demka, ale możliwe jest chyba, żeby je sciągnąć).

Dowód (demko/ss): https://screenhunters.com/Xo4lKy

Po pierwsze kolego, groziłeś któremuś graczu że nie pogra (Nie pamiętam komu). Po drugie wracasz po długiej przerwie po tym jak Ci nic nie zrobiłem rzucasz paki bez powodu robisz spiny o byle co, i w dodatku jeszcze skargę piszesz na mnie. Przemyśl to trochę i się ogarnij. To tyle z mojej strony :)

PS: Zapomniałem dodać, że nemek mnie zabił :)

Edited by Loocyfer

Dobra, po pierwsze udowodnij mi gdzie komu groziłem "nagrales sie" to nie groźba. Po drugie na tym polega ta gra, nigdzie nie robię żadnych spin, nic do ciebie nie pisałem w ogóle do nikogo nie pisałem. Paki mogę sobie rzucać gdzie chcę i kiedy chcę. Po trzecie to jest dalej niesłuszny ban, a po czwarte odnieś się do tego co napisałem z nemkiem, bo ciekawy jestem twojego wytłumaczenia - oh, przepraszam na to nie ma usprawiedliwienia, wtedy powinieneś dać gościowi bana za współpracę, albo sobie.

Dodam tu coś od siebie nie mam dowodów na gracza UZBEKISTANSKI DILER TABORETOW.  Od kiedy wrócił ten gracz każdemu grozi dowodów nie mam bo on częściej mówi przez mikro,a hltv głosu nie nagrywa niestety ;c.No cóż Admin dał ci słusznego bana więc nie widzę po co napisałeś skarge ;-).A co do nemka Alergon powinieneś go zabić bo to współpraca jest.

Pozdrawiam Vakson. :<

Edited by CRIS __ drOp

Cris, dlaczego kłamiesz :D? Nigdy na tym serverze nikomu nie groziłem - jedynym wyjątkiem był trzeci. No ale z nim sobie wyjaśniłem sytuacje. Po pierwsze rzucasz słowa na wiatr nie podpierając się żadnym dowodem. Jeśli możesz zacytuj to co powiedziałem, bo w sumie sam jestem ciekawy.

@Kazi59 No tamta sytuacja była za bardzo widoczna, żeby tego nie napisać :D Opiekun servera powinien wyciągnąć jakieś wnioski.

Zgadzam się z Vaksonem, jak wyżej napisał hltv głosu nie nagrywa więc każdy może sobie grozić itp. przez mikro, a dowodów i tak nie będzie. Pro po drugiej rzeczy uzbek mi wszystko wyjaśnił i gracz który dał się graczowi Alergon powinien zostać ukarany a tak się nie stało. 

Edited by BO$$

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.