Tauware Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Nick w grze: Tauware Wiek: 17 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Tauware/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity) https://steamcommunity.com/id/asfagsaghr Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Ta normalnie Staż na serwerze: Staż dość duży, jestem starym graczem który powrócił na stare śmieci. Znajomość AMXX(1-10): 7 Jakie kampy potrafisz zbudować?: Tu nie będę się rozpisywać, ważne że potrafię Mikrofon (Tak/Nie): Tak Dlaczego ty: Przyda się kolejna para rąk do pomocy przy serwerze. Spędzam dużo czasu na serwerze, a szczególnie w godzinach gdy nie ma adminów. Szczególnie w tych godzinach na serwerze jest więcej maćków niż zazwyczaj. Myślę że to Tyle XD Kontakt: Steam/Forum/GG GG: 55070232 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Na tak. Może powiem tak. UBT coś jednak znaczy, kultura, umiejętność budowania kamp powiem nawet ze pare kamp potrafię od niego dolacz do ekipy. Pozdrawiam $uper$eriaKa Tauware 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 (edited) NA TAK Powody wyżej fajny ziomuś (znany) ogarnięty Edited May 29, 2018 by dziuraGG Tauware 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroobY Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 Również na tak. Miły, kulturalny, potrafi budować. 3 godziny temu, $uper$eriaKa PAM PAM napisał: UBT coś jednak znaczy Zdarzają się goście na abh itp Tauware 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrOPS!k Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 No touware niestety powiem ci tak Jest miłą ogarnietą osobą, nie widziałem nigdy by się sprzeczał z jakimś graczem, mikro, wiek, doświadczenie Powodzenia Tauware 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ℓαzαиєѕтι¢ (¬‿¬) Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Również na tak: *Wiek ++ *Doświadczenie ++ *Kampy zna ++ *Ogarnięty ++ Myślę, że można go przyjąć i na chwilę obecną zamknąć rekrutację, ale to tylko moje zdanie, pozdrawiam. Tauware 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Odbierz rangę i pw do mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts