Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Adam
Kontakt: Facebook, Steam, GG, Forum. Wszędzie dostępny 24/7 praktycznie (o ile nie jestem w pracy).
Twój nick na TS3: Aris
Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Niedawno tutaj przyszedłem, więc normalnym było to, że pojawię się również na ts'ie. Zawsze odwiedzam codziennie teamspeak'a i przesiaduję na nim sporą ilość godzin - czy to gram, czy to rozmawiam, przeglądam forum, oglądam coś. Jestem po prostu dyspozycyjny i zawsze służę pomocą! Dodatkowo mogę wspomnieć, że jestem cierpliwy co do nowych osób i traktuję każdego z należytym szacunkiem (wykluczam oczywiście fakt, że lubię sobie pośmieszkować czy też powyzywać się, ale to w prywatnym gronie na swoim prywatnym kanale ze znajomymi).
Ile czasu spędzasz na TS3: Od paru (5-8h) do nawet parunastu (10-20), a nawet czasem 24h. Także zdarza się 2 dni z rzędu.
Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie, ale posiadłem.
Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Hmm... TS3 jest dosyć rozbudwoany, więc myślę, że takie mocne 5/6 na 10 mogę sobie dać. Podstawy praktycznie umiem, czasami bawię się na darmowych serwerach od strony "technicznej".
Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Doświadczenie można ustalić po znajomości ts'a. Nie uważam się za jakiegoś orła i wybitnego człowieka w Tym programie, ale jak wspomniałem wyżej, podstawy umiem i jakbym sobie przypomniał to coś ponad program także. 
Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście. Zapraszam na rozmowę. ;)

https://1shot2kill.pl/topic/24625-podanie-aris/

Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/24625-podanie-aris/#findComment-189795

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...