Scrapi Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Twój nick: _ScRaPI_ [t] Nick gracza/admina na którego składasz skargę: THOR 19R20 Dokładny czas zdarzenia:coś koło 22:40 IP/STEAM_ID: 83.22.252.137 Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, że tak jak lemon to w ostatnim Poście o graczu napisał modul można użyć zaraz po rozpoczęci rundy Thor zaczął się kłócić, oczywiście nie zaprzestał na tym Używając słowa w moją stronę twierdząc że nie mam racji i jestem " Tępy" pragnę też dodać że to nie pierwszy wybryk tego gracza zbyt często klnie na czacie, choć powinien dawać przykład graczom.Sam binduje "Kultura" a sam jej nie przestrzega hahah ale jakoś wcześniej nie chciało mi się go zgłaszać ale przegina.. Kolejne dziecko co dostało adminke i go ponosi, tak być nie może tyle z mojej strony mam nadzieje że zostanie ukarany prawidłowo. Dowód (demko/ss): Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyzar. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Po 1. Thor nie ma admina. Po 2. Miałeś już tu nie grać. Nowak;) i THOR 1920 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THOR 1920 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ano Witam. Cieszy mnie ten post jak żaden inny 1 Screen: a) Fakt, wulgarny ale sarkazm, ponieważ wiem, że miny są mało lubiane. b) Również wulgarne ale przynajmniej ludzi namawiam aby grali, na serwie gra raptem 12/16 osób w piątek o 16 O.o 2 Screen: Poniżej wyjaśnienie -Screen JEDEN - Kolega niedawno stracił admina i nie zna regulaminu, łamie go nagminnie. PS. pragnę dodać, że chyba oszukuje podając swój wiek, ponieważ "XDXDDDDXDDDXD" co drugi raz pisze moja ośmioletnia siostrzenica. -Screen DWA - jest najmądrzejszy, i na zwrócenie mu uwagi odpisuje całkiem niegrzeczne "Utkaj tam". -Screen TRZY - Admin Zwraca Ci uwagę, abyś przeczytał forum (Regulamin) "Zielony", tępo pytasz "po co" "Czerwony", Odpisuję Ci "Bo jesteś tępy" (fakt nie powinienem, ale były admin ma gdzieś regulamin i zachowuje się jak przedszkolak, to drażni) " Niebieski". Twierdzisz, że jebać forum... Nie muszę chyba komentować "Czerwony", Admin ACAB Ci odpisuje, że wtedy znajdziesz odpowiedź na swój błąd z modułem... Należy zauważyć, że nie zebrałeś bana tylko się nad Tobą zlitował i dał szansę. -Screen CZTERY - Pierwsze 4 różowe wskazują, na to, że jednak forum przeglądasz (szkoda, że omijasz regulamin) "Różowy", Kolejna prośba i nakierowanie wręcz na miejsce gdzie znajdzie zakaz stosowania modułu przed 1:50. "Zielony", Znów ma "wyjebane w forum" "Czerwony" - Następnie pisze że Ty @LemoN Ustalasz zasady i tego się trzyma, ma całkowitą rację że Cię słucha... Ale wchodząc na serwer akceptujesz Regulamin a nie wszystkie posty jego Opiekuna "Rożowy"... Piszę, że Regulamin jest najważniejszy "Zielony". Niebieskie to już swojego typu osłanianie się "kimś wyżej" troszkę śmiejszne... Napisano 31 Grudzień 2016 @Aktualizacja: 3.21 Zakaz używania modułu odrzutowego przed 10 sekundami. (Używamy od 1:50) JEDEN.bmp DWA.bmp TRZY.bmp CZTERY.bmp Mam jeszcze kilka zdjęć dotyczących kultury tego Pana, ale to już dla zainteresowanych na PW ponieważ przekroczyłem limit 9.77. Pozdrawiam THOR Scrapi i Nowak;) 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrapi Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 13 minut temu, THOR 1920 napisał: Ano Witam. Cieszy mnie ten post jak żaden inny 1 Screen: a) Fakt, wulgarny ale sarkazm, ponieważ wiem, że miny są mało lubiane. b) Również wulgarne ale przynajmniej ludzi namawiam aby grali, na serwie gra raptem 12/16 osób w piątek o 16 O.o 2 Screen: Poniżej wyjaśnienie -Screen JEDEN - Kolega niedawno stracił admina i nie zna regulaminu, łamie go nagminnie. PS. pragnę dodać, że chyba oszukuje podając swój wiek, ponieważ "XDXDDDDXDDDXD" co drugi raz pisze moja ośmioletnia siostrzenica. -Screen DWA - jest najmądrzejszy, i na zwrócenie mu uwagi odpisuje całkiem niegrzeczne "Utkaj tam". -Screen TRZY - Admin Zwraca Ci uwagę, abyś przeczytał forum (Regulamin) "Zielony", tępo pytasz "po co" "Czerwony", Odpisuję Ci "Bo jesteś tępy" (fakt nie powinienem, ale były admin ma gdzieś regulamin i zachowuje się jak przedszkolak, to drażni) " Niebieski". Twierdzisz, że jebać forum... Nie muszę chyba komentować "Czerwony", Admin ACAB Ci odpisuje, że wtedy znajdziesz odpowiedź na swój błąd z modułem... Należy zauważyć, że nie zebrałeś bana tylko się nad Tobą zlitował i dał szansę. -Screen CZTERY - Pierwsze 4 różowe wskazują, na to, że jednak forum przeglądasz (szkoda, że omijasz regulamin) "Różowy", Kolejna prośba i nakierowanie wręcz na miejsce gdzie znajdzie zakaz stosowania modułu przed 1:50. "Zielony", Znów ma "wyjebane w forum" "Czerwony" - Następnie pisze że Ty @LemoN Ustalasz zasady i tego się trzyma, ma całkowitą rację że Cię słucha... Ale wchodząc na serwer akceptujesz Regulamin a nie wszystkie posty jego Opiekuna "Rożowy"... Piszę, że Regulamin jest najważniejszy "Zielony". Niebieskie to już swojego typu osłanianie się "kimś wyżej" troszkę śmiejszne... Napisano 31 Grudzień 2016 @Aktualizacja: 3.21 Zakaz używania modułu odrzutowego przed 10 sekundami. (Używamy od 1:50) JEDEN.bmp DWA.bmp TRZY.bmp CZTERY.bmp Mam jeszcze kilka zdjęć dotyczących kultury tego Pana, ale to już dla zainteresowanych na PW ponieważ przekroczyłem limit 9.77. Pozdrawiam THOR Szczerze? Nie chce mi się czytać nawet tego co napisałeś :D :D :D Jedyne to Zlitowałeś ? hhahaha było na serwerze 2 innych adminów którzy mogli to zrobić Skoro sam nie pilnujesz swej kultury to czemu masz innych za to karać ? Po drugie do ciebie innego tonu nigdy nie będę mieć, zrobił ci się już brązowy nosek " bez wulgaryzmów" Nie zamierzam się także z tobą tutaj kłócić i zaś o tym samym polemizować Decyzja należy do lemona POZDRAWIAM i Powodzenia w ciągu dalszym na serwerze. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THOR 1920 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Chyba, że mogę w nowym poście... Screen NIETYKALNY, chłopak uważa, że nikt mu nic nie może zrobić bo był adminem (słabym i trochę bez wiedzy) ale jednak nim był... troszkę śmieszny sarkazm "to daj mi bana" (najlepsze, że on serio myślał, że mam adma) :DDD Screen OBRAZA: Tego chyba rozpisywać nie muszę, myślę że każdy wie iż jest to obraza... Screen FRAJERSTWO: Przepraszam, ale inaczej tego nazwać nie potrafię, potrafię wybaczyć jak ktoś mnie nazwie frajerem, kurwą czy ch***m, ale obrażanie mojej czy kogokolwiek mamy czy taty, jest FRAJERSTWEM. Każdy z nas ma/miał rodziców i ich kocha, nienawidzę i nigdy nie będę tolerował takiego zachowania.... Mam nadzieję, że ten kolega dostanie adekwatną do swego czynu oraz hipokryzmu karę, liczę się również z tym, że sam różnież dostanę bana za słowo "tępy" ponieważ jest to obraza i nie powinienem tak pisać. THOR NIETYKALNY.bmp OBRAZA.bmp Frajerstwo.bmp 1 minutę temu, Scrapi napisał: POZDRAWIAM i Powodzenia w ciągu dalszym na serwerze. No faktycznie, jeśli dalej mimo swojego zachowania na nim zostaniesz, to nie musisz pisać skarg Zwyczajnie się na nim nie spotkamy bo zrezygnuję z dalszej gry Scrapi i Nowak;) 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrapi Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) 11 minut temu, THOR 1920 napisał: Chyba, że mogę w nowym poście... Screen NIETYKALNY, chłopak uważa, że nikt mu nic nie może zrobić bo był adminem (słabym i trochę bez wiedzy) ale jednak nim był... troszkę śmieszny sarkazm "to daj mi bana" (najlepsze, że on serio myślał, że mam adma) :DDD Screen OBRAZA: Tego chyba rozpisywać nie muszę, myślę że każdy wie iż jest to obraza... Screen FRAJERSTWO: Przepraszam, ale inaczej tego nazwać nie potrafię, potrafię wybaczyć jak ktoś mnie nazwie frajerem, kurwą czy ch***m, ale obrażanie mojej czy kogokolwiek mamy czy taty, jest FRAJERSTWEM. Każdy z nas ma/miał rodziców i ich kocha, nienawidzę i nigdy nie będę tolerował takiego zachowania.... Mam nadzieję, że ten kolega dostanie adekwatną do swego czynu oraz hipokryzmu karę, liczę się również z tym, że sam różnież dostanę bana za słowo "tępy" ponieważ jest to obraza i nie powinienem tak pisać. THOR NIETYKALNY.bmp OBRAZA.bmp Frajerstwo.bmp Nie sprawdziłem amx ;p mogłem zobaczyć czy masz czy nie :D Na forum też włazić mi się nie chciało nie zmienia to faktu że skarga to skarga :D co do tego pierwszego "Nietykalny " Mogli dac bana by się wyjaśniło na forum czy racja czy nie Co do drugiego obraza ? To chyba nie w dzisiejszym dniu ;P a jak w innym to zostałem za to ukarany hah co do trzeciego " Frajerstwo" Grubo grubo żeby używać takich słów trzeba najpierw wiedzieć co oznaczają xd "frajer" czy nawet to twoje "frajerstwo" nie ma nic wspólnego z położeniem się na podłodze dorównaniu "gimbusa" inteligencji i odpisać mu w ten sam sposób czyli po gimbusowemu a z tego co wiem ta sytuacja nie tyczy ciebie XD! Edit :p nie komentuj powiedziałem jest to mój błąd :p napisał "Wejdz na forum scrapi" spytałem na czacie czy masz adma powiedzieli tak "smieszkując" czemu miałem im nie uwierzyć Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Scrapi Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179468 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THOR 1920 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Scrapi napisał: Sam binduje "Kultura" a sam jej nie przestrzega hahah Tego nie skomentuje... Co za Człowiek... Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 hp Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 No comment ..... Regulamin sprawdzać na bieżąco Szkoda spamu zamknijcie temat chyba że się wyjaśni Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelhabiron Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Spokojnie...czekajcie na @LemoN Scrapi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Szczerze to nie mam siły do takich skrag. Jak już piszecie to piszcie konkretnie bo zaden z was chyba regulaminu nie zna. Nie wyciagam zadnych konsekwencji. P.S. Modul od 1:59 .. Nie wiem skad sie wzielo w skardze 1:50. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-180017 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi