Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: _ScRaPI_      [t]

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: THOR 19R20

Dokładny czas zdarzenia:coś koło 22:40

IP/STEAM_ID: 83.22.252.137

Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak, że tak jak lemon to w ostatnim Poście o graczu napisał modul można użyć zaraz po rozpoczęci rundy :) Thor zaczął się kłócić, oczywiście nie zaprzestał na tym Używając słowa w moją stronę twierdząc że nie mam racji i jestem " Tępy" pragnę też dodać że to nie pierwszy wybryk tego gracza zbyt często klnie na czacie, choć powinien dawać przykład graczom.Sam binduje "Kultura" a sam jej nie przestrzega hahah  :) ale jakoś wcześniej nie chciało mi się go zgłaszać ;) ale przegina.. Kolejne dziecko co dostało adminke :P i go ponosi, tak być nie może tyle z mojej strony mam nadzieje że zostanie ukarany prawidłowo. 

Dowód (demko/ss): 

thor.png

thorr.png

https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/

Ano Witam.
Cieszy mnie ten post jak żaden inny :)

1 Screen:
a) Fakt, wulgarny ale sarkazm, ponieważ wiem, że miny są mało lubiane.  

b) Również wulgarne ale przynajmniej ludzi namawiam aby grali, na serwie gra raptem 12/16 osób w piątek o 16 O.o
2 Screen: Poniżej wyjaśnienie :)
-Screen JEDEN - Kolega niedawno stracił admina i nie zna regulaminu, łamie go nagminnie.
PS. pragnę dodać, że chyba oszukuje podając swój wiek, ponieważ "XDXDDDDXDDDXD" co drugi raz pisze moja ośmioletnia siostrzenica.
-Screen DWA - jest najmądrzejszy, i na zwrócenie mu uwagi  odpisuje całkiem niegrzeczne "Utkaj tam".
-Screen TRZY - Admin Zwraca Ci uwagę, abyś przeczytał forum (Regulamin) "Zielony", tępo pytasz "po co" "Czerwony", Odpisuję Ci "Bo jesteś tępy" (fakt nie powinienem, ale były admin ma gdzieś regulamin i zachowuje się jak przedszkolak, to drażni) " Niebieski". Twierdzisz, że jebać forum... Nie muszę chyba komentować "Czerwony", Admin ACAB Ci odpisuje, że wtedy znajdziesz odpowiedź na swój błąd z modułem... Należy zauważyć, że nie zebrałeś bana tylko się nad Tobą zlitował i dał szansę.
-Screen CZTERY - Pierwsze 4 różowe wskazują, na to, że jednak forum przeglądasz (szkoda, że omijasz regulamin) "Różowy", Kolejna prośba i nakierowanie wręcz na miejsce gdzie znajdzie zakaz stosowania modułu przed 1:50. "Zielony", Znów ma "wyjebane w forum" "Czerwony" - Następnie pisze że Ty @LemoN Ustalasz zasady i tego się trzyma, ma całkowitą rację że Cię słucha... Ale wchodząc na serwer akceptujesz Regulamin a nie wszystkie posty jego Opiekuna "Rożowy"... Piszę, że Regulamin jest najważniejszy "Zielony". Niebieskie to już swojego typu osłanianie się "kimś wyżej" troszkę śmiejszne...

@Aktualizacja:

3.21 Zakaz używania modułu odrzutowego przed 10 sekundami. (Używamy od 1:50)

JEDEN.bmp

DWA.bmp

TRZY.bmp

CZTERY.bmp

Mam jeszcze kilka zdjęć dotyczących kultury tego Pana, ale to już dla zainteresowanych na PW ponieważ przekroczyłem limit 9.77.
Pozdrawiam THOR :)

https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179462

13 minut temu, THOR 1920 napisał:

Ano Witam.
Cieszy mnie ten post jak żaden inny :)

1 Screen:
a) Fakt, wulgarny ale sarkazm, ponieważ wiem, że miny są mało lubiane.  

b) Również wulgarne ale przynajmniej ludzi namawiam aby grali, na serwie gra raptem 12/16 osób w piątek o 16 O.o
2 Screen: Poniżej wyjaśnienie :)
-Screen JEDEN - Kolega niedawno stracił admina i nie zna regulaminu, łamie go nagminnie.
PS. pragnę dodać, że chyba oszukuje podając swój wiek, ponieważ "XDXDDDDXDDDXD" co drugi raz pisze moja ośmioletnia siostrzenica.
-Screen DWA - jest najmądrzejszy, i na zwrócenie mu uwagi  odpisuje całkiem niegrzeczne "Utkaj tam".
-Screen TRZY - Admin Zwraca Ci uwagę, abyś przeczytał forum (Regulamin) "Zielony", tępo pytasz "po co" "Czerwony", Odpisuję Ci "Bo jesteś tępy" (fakt nie powinienem, ale były admin ma gdzieś regulamin i zachowuje się jak przedszkolak, to drażni) " Niebieski". Twierdzisz, że jebać forum... Nie muszę chyba komentować "Czerwony", Admin ACAB Ci odpisuje, że wtedy znajdziesz odpowiedź na swój błąd z modułem... Należy zauważyć, że nie zebrałeś bana tylko się nad Tobą zlitował i dał szansę.
-Screen CZTERY - Pierwsze 4 różowe wskazują, na to, że jednak forum przeglądasz (szkoda, że omijasz regulamin) "Różowy", Kolejna prośba i nakierowanie wręcz na miejsce gdzie znajdzie zakaz stosowania modułu przed 1:50. "Zielony", Znów ma "wyjebane w forum" "Czerwony" - Następnie pisze że Ty @LemoN Ustalasz zasady i tego się trzyma, ma całkowitą rację że Cię słucha... Ale wchodząc na serwer akceptujesz Regulamin a nie wszystkie posty jego Opiekuna "Rożowy"... Piszę, że Regulamin jest najważniejszy "Zielony". Niebieskie to już swojego typu osłanianie się "kimś wyżej" troszkę śmiejszne...

@Aktualizacja:

3.21 Zakaz używania modułu odrzutowego przed 10 sekundami. (Używamy od 1:50)

JEDEN.bmp

DWA.bmp

TRZY.bmp

CZTERY.bmp

Mam jeszcze kilka zdjęć dotyczących kultury tego Pana, ale to już dla zainteresowanych na PW ponieważ przekroczyłem limit 9.77.
Pozdrawiam THOR :)

Szczerze? Nie chce mi się czytać nawet tego co napisałeś :D :D :D Jedyne to Zlitowałeś ? hhahaha było na serwerze 2 innych adminów którzy mogli to zrobić :P Skoro sam nie pilnujesz swej kultury to czemu masz innych za to karać ? Po drugie do ciebie innego tonu nigdy nie będę mieć, zrobił ci się już brązowy nosek " bez wulgaryzmów" :P Nie zamierzam się także z tobą tutaj kłócić i zaś o tym samym polemizować ;) Decyzja należy do lemona :P:P:P:P POZDRAWIAM i Powodzenia w ciągu dalszym na serwerze.

https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179466

Chyba, że mogę w nowym poście...
Screen NIETYKALNY, chłopak uważa, że nikt mu nic nie może zrobić bo był adminem (słabym i trochę bez wiedzy) ale jednak nim był... troszkę śmieszny sarkazm "to daj mi bana" (najlepsze, że on serio myślał, że mam adma) :DDD
Screen OBRAZA: Tego chyba rozpisywać nie muszę, myślę że każdy wie iż jest to obraza...

Screen FRAJERSTWO: Przepraszam, ale inaczej tego nazwać nie potrafię, potrafię wybaczyć jak ktoś mnie nazwie frajerem, kurwą czy ch***m, ale obrażanie mojej czy kogokolwiek mamy czy taty, jest FRAJERSTWEM. Każdy z nas ma/miał rodziców i ich kocha, nienawidzę i nigdy nie będę tolerował takiego zachowania....
Mam nadzieję, że ten kolega dostanie adekwatną do swego czynu oraz hipokryzmu karę, liczę się również z tym, że sam różnież dostanę bana za słowo "tępy" ponieważ jest to obraza i nie powinienem tak pisać.
THOR :)

NIETYKALNY.bmp

OBRAZA.bmp

Frajerstwo.bmp

1 minutę temu, Scrapi napisał:

POZDRAWIAM i Powodzenia w ciągu dalszym na serwerze.

No faktycznie, jeśli dalej mimo swojego zachowania  na nim zostaniesz, to nie musisz pisać skarg :) Zwyczajnie się na nim nie spotkamy bo zrezygnuję z dalszej gry :)

https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179467

11 minut temu, THOR 1920 napisał:

Chyba, że mogę w nowym poście...
Screen NIETYKALNY, chłopak uważa, że nikt mu nic nie może zrobić bo był adminem (słabym i trochę bez wiedzy) ale jednak nim był... troszkę śmieszny sarkazm "to daj mi bana" (najlepsze, że on serio myślał, że mam adma) :DDD
Screen OBRAZA: Tego chyba rozpisywać nie muszę, myślę że każdy wie iż jest to obraza...

Screen FRAJERSTWO: Przepraszam, ale inaczej tego nazwać nie potrafię, potrafię wybaczyć jak ktoś mnie nazwie frajerem, kurwą czy ch***m, ale obrażanie mojej czy kogokolwiek mamy czy taty, jest FRAJERSTWEM. Każdy z nas ma/miał rodziców i ich kocha, nienawidzę i nigdy nie będę tolerował takiego zachowania....
Mam nadzieję, że ten kolega dostanie adekwatną do swego czynu oraz hipokryzmu karę, liczę się również z tym, że sam różnież dostanę bana za słowo "tępy" ponieważ jest to obraza i nie powinienem tak pisać.
THOR :)

NIETYKALNY.bmp

OBRAZA.bmp

Frajerstwo.bmp

Nie sprawdziłem amx ;p mogłem zobaczyć czy masz czy nie :D Na forum też włazić mi się nie chciało :P nie zmienia to faktu że skarga to skarga :D 

co do tego pierwszego "Nietykalny " Mogli dac bana :P by się wyjaśniło na forum czy racja czy nie :P

Co do drugiego obraza ? To chyba nie w dzisiejszym dniu ;P a jak w innym to zostałem za to ukarany hah

co do trzeciego " Frajerstwo" Grubo grubo :P żeby używać takich słów trzeba najpierw wiedzieć co oznaczają xd "frajer" czy nawet to twoje "frajerstwo" nie ma nic wspólnego z położeniem się na podłodze dorównaniu "gimbusa" inteligencji i odpisać mu w ten sam sposób czyli po gimbusowemu ;) a z tego co wiem ta sytuacja nie tyczy ciebie XD! 

Edit :p nie komentuj ;) powiedziałem jest to mój błąd :p napisał "Wejdz na forum scrapi" spytałem na czacie czy masz adma powiedzieli tak "smieszkując" czemu miałem im nie uwierzyć :P 

Edytowane przez Scrapi
https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-179468

Szczerze to nie mam siły do takich skrag. Jak już piszecie to piszcie konkretnie bo zaden z was chyba regulaminu nie zna. Nie wyciagam zadnych konsekwencji.

P.S. Modul od 1:59 .. Nie wiem skad sie wzielo w skardze 1:50.

https://1shot2kill.pl/topic/23250-skara-na-admina-thor19r20/#findComment-180017

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...