Scrapi Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Twój nick:_ScRaPI_ [t] Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Pix3l Czy jakoś tak w logach będzie Dokładny czas zdarzenia: 22:20 IP/STEAM_ID: 83.22.252.137' Opis sytuacji: No to grubo hehehe Pixelek cwaniaczek bo admina straciłem chciał zabłysnąć ale mu nie pykło, szczerze? nie ma co tu opowiadać. Ban Niesłuszny Napisałem "Lemon da znów admina byle komu i izi win " Nie ma tutaj w niczym Obrazy, oczywiście wieldobry pan admin zna tak Regulamin że uznał że obrażam tutaj kogoś hahahahahahahah I dostałem banika na 3h Zaraz Pkt Podepnę bo ktoś słabo z Regulaminem Stoi . Dowód (demko/ss): NIe mam. Wycinek wystarczy, a także Logi. 1pkt" 1.2 Zakaz jakiegokolwiek obrażania graczy. (ban 30min - 1 dzień) - Nie obraziłem żadnego, także panie adminie czas przeszkolić co do Regulaminu. Aaaa I takie teksty jak już mnie zbanowałeś to tam do kolegi czy koleżanki, jesteś nikim na tym serwerze a to że masz range z byle jakiego powodu nie świadczy że jesteś kimś lepszy, aaa i miej się teraz na baczności ( dobra rada ) Aaa i pragnę dodać, że napisałem " Możesz mi wysssać serka" Uważam to za takowe i za to też bana nie powinienem dostać admin sam doprowadził do kłótni W logach możecie spradzić Proszę też o zamknięcie tematu do czasu gdy lemon nie odczyta i nie wyciągnie konsekwencji " Bo dużo bólo pupców siedzi " dziekuje. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Obrazasz / Insulting' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:273709685' [AMXBans] Twoje IP: '83.22.252.137' [AMXBans] =============================================== Fazi| killed 1 hp with mp5navy [V.I.P] _ScRaPI_ [t] : tyle mi mozesz xXX_JokeR_XXx is joining the Terrorist force Janusz45. killed BoYkaa with m4a1 Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/22092-skarga-na-pixelka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aqua:** Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) A ja osobiście czuje się urażony iż panoszysz się strasznie kolego na serwerze i masz brak kultury jakiejkolwiek .. Poprosiłem cię tylko abyś ogarną słownictwo a ty mi na to ty to mi możesz wyssać serka ... To odpowiednie słowa w kierunku admina ? no i jeszcze jedno tak zachowuje się były admin naszego serwera ? Ps. To wszystko @LemoN jest do sprawdzenia . Do tego nie potrafisz się opanować nawet na forum dalej mnie obrażasz że jestem nikim xD Podtrzymuję dalej swoje zdanie co do tego pana . Edytowane 25 Marca 2018 przez Aqua:** Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/22092-skarga-na-pixelka/#findComment-173184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrapi Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Aqua:** napisał: A ja osobiście czuje się urażony iż panoszysz się strasznie kolego na serwerze i masz brak kultury jakiejkolwiek .. Poprosiłem cię tylko abyś ogarną słownictwo a ty mi na to ty to mi możesz wyssać serka ... To odpowiednie słowa w kierunku admina ? no i jeszcze jedno tak zachowuje się były admin naszego serwera ? Ps. To wszystko @LemoN jest do sprawdzenia . Przypomnij sobie co dokładnie pisałeś, a dopiero później się wypowiadaj, "Wyssanie serka" było już na końcu A za to bana dać nie możesz, bo niczym to nie podlega do regulaminu, w dodatku z tym można polemizować bardzo długo , nie zmienia to faktu że ban bezsensowny. NIe obraziłem a to że ty masz za wysoki Ego nie moja wina wybacz, obrazy w tym żadnej nie ma Bye. @Edit Co do tego Że jesteś nikim " Przeczytaj całe zdanie a nie tylko to słowo i odnośnie czego to było, tego że wywyższyłeś się bo ja straciłem adma przez nic i ty chciałeś pokazać jako to wielki jesteś hahaha żałosne wybacz, twoja argumentacja jest zbyt słaba także usuń się.. Po drugie "dobra rada" to nie groźba XD! Edytowane 25 Marca 2018 przez Scrapi Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/22092-skarga-na-pixelka/#findComment-173186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dla mnie równiez to jest obraza admina a ze tobie to nie podchodzi pod zaden punkt regulaminu to trudno + teksty w skardze. Ban zostaje a jesli masz ochote to napisz druga skrage na admina z dowodami jak cie obrazal czy "zachecal" do klotni. Kaxoli , Eyzar. , ACAB / POLAND 2 i 3 innych 3 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/22092-skarga-na-pixelka/#findComment-173189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LemoN Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Scrapi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/22092-skarga-na-pixelka/#findComment-173190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi