Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Skoniol

Nick gracza/admina:Ass

Czas zdarzenia:10.03 około 15

Ip i steam id gracza/administratora:nie wiem admin Ass ip / steam nie znam 

Opis sytuacji: A więc tak na mapie której nazwy nie znam pojawił się mod plague ( że połowa osób to zombie połowa to ludzie bo nie jestem pewien czy dobrze napisałem nazwę moda i trzeba unicestwić jedną ze stron ) akurat wchodziłem do kampy gdy zmieniło mnie automatycznie w zombie podczas wychodzenia zabiłem 1/2 osoby po czym widziałem biegnących ludzi w stronę kampy więc stałem przy niej (nie w środku byłem przy wejściu do kampy  i ich zabijałem (ogólnie był bardzo duży młyn w danym miejscu dużo zombie i ludzi ) po zabiciu osoby o  nicku :Ass powiedział coś w stylu że kampie przy wejściu do kampy po czym chciałem mu odpisać ( nie posiadam mikrofonu) dostałem kicka i następnie bana za kampienie przy kampie ... na godzinę nie chodzi o samego bana 1 h to nie problem lecz bardzo dziwną sytuacje i moim zdaniem (być może się mylę)nadużywanie władzy admina ponieważ się go zabiło  . Oczywiście nie jestem starym wyjadaczem na serverze więc nie wiem czy nie ma jakiegoś umownego regulaminu w tym stylu czytając regulamin rozgrywki nie znalazłem ani jednego podpunktu że zombie nie może przebywać obok kampy do której chce wbić człowiek i go zarazić /zabić . Więc czy ban był słuszny ? 

Dowód (demko/ss):

screen dodany )zdjecie zrobione telefonem 

28872209_1799366463447018_7184946172665004032_o.jpg

https://1shot2kill.pl/topic/21358-skarga-admin-ass/

Witam chciałbym odnieść się do twojej skargi kolego :)

Po 1 Zombie ma zakaz kampienia w kampie ! wchdząc na serwer powinieneś zapoznać się z regulaminem :)

Po 2 Krzyczałem do ciebie wyjdz z kampy i także pisałem opuść kampę a ty dalej w niej siedziałeś po 10-15 sekundach raczyłeś się lekko przesunąć do przodu tak aby nie wyglądało to na kampienie :)

Po 3 Możemy wrzucić demko i wszystko się wyjaśni że byłeś upominany o wyjście z kampy i nie blokowanie jej :) a durgie na demku będzie widać że siedziałeś dość spory czas jako zm w kampie ....

Po 4 To nie jest nadużywanie władzy sory ale jeżeli się do was 500 razy powtarza daje upomnienia "Zombie Nie może kampić w kampie" to wy to nadal robicie jak na złość po paru upomnieniach dostałeś bana ponieważ widocznie do was nie idzie inaczej dotrzeć niż potraktować solidnym banem bo może wtedy się nauczycie przestrzegania zasad regulaminu !!!

Po 5  Może i ban dość surowy ale no niestety jeżeli was się upomina 40 razy i robicie dalej w kółko to samo to jak dostaniecie pożądnego bana to może zaczniecie bardziej zwracać uwagę na regulamin i zasady panujące na serwerze ! .

https://1shot2kill.pl/topic/21358-skarga-admin-ass/#findComment-168041

Teraz ja sie wypowiem. 

Jezeli blokowałes kampe bądź kampiles zm w kampie to ban słuszny lecz do oceny tego zdarzenia potrzebowałbym demko. Nie było mnie na serwerze i nie wiem jak było. Gdybys wrzucił demko to wszystko by sie wyjaśniło i przyspieszyło działania. 

Co do Ciebie @Ass ban na godzinę? Przesada, rozumiem ze to irytuje, ze nie słuchają sie ale za takie rzeczy ban 5-30 minut to MAX ! 

Nie chciałbym widziec banow na godzinę za takie rzeczy.

https://1shot2kill.pl/topic/21358-skarga-admin-ass/#findComment-168042

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...