Skocz do zawartości

[Moderator] selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: selfie

Imię: Bartosz :/

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: nawet sporo, skromny top2 w spędzonych godzinach na forum.

Opisz siebie: Mam na imię Bartosz, mam 17 lat. Jestem miły, pomocny i kulturalny, gotowy na wszelakie wyzwania, ogarnięty. Czasami śmieszkuje sobie na czatboxie, ale potrafię być ogarnięty i poważny. Trochę ludzi mnie poznało i wiedzą, że potrafię odróżnić sytuacje. Moim minusem były warny na forum, ale dzięki nim zacząłem przestrzegać bardziej regulaminu.

Dlaczego akurat Ty?:  Dlatego, że spędzam dużo czasu na forum, staram się utrzymywać z każdym użytkownikiem kontakt, jestem pomocny, staram się pomóc zarówno tym nowym użytkownikom jak i stałym, czasami pomogę podesłać link do hltv bądź do prawidłowego działu na forum. Do tego są potrzebni odpowiedzialni i ogarnięci ludzie, tacy jak ja. Mimo ze nie mam 300 postów, ale za to na pewno odrabiam czasem spędzonym na forum.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałbym prowadzić forum tak jak moi poprzednicy, pilnować porządku i przestrzegania regulaminu przez graczy.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): miałem moderatora, ale bardzo dawno temu.

Kontakt: steam pw na forum.

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/21126-moderator-selfie/

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/21126-moderator-selfie/#findComment-166962

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...