Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, chciałbym zaproponować pare nowości na serwie, mianowicie:
Klasy:
Złodziej
10 inta
0 wytrzymałość
10 hp
0 kondycja
Gail/Famas + glock + smoke,
 1/10 na ukradnięcie perku przeciwnika

Respawner
0 Inta
5 Wytrzymałości
5 hp 
10 kondycja

TMP + USP
1/10 na zrespienie się na respie przeciwnika na początku rundy, posiada ubranie wroga

Scouter
0 Inta
10 wytrzymałość
0 hp
0 kondycja

Scout + shotgun
1/2 z Noża, niewidka, zmniejszone obrażenia po strzale w nogi

Inżynier
10 inta
0 wytrzymałość

0 hp

5 kondycja

P90 + dgl + he (bez zwiekszonych obrażen za inta)
Posiada ubranie wroga, możliwość postawienia dwóch działek orbitalnych, każde na 15-20 sekund (obrażenia wzrastają wraz z pkt inteligencji)

Klasa  Premium Poster (spotkałem się z nią kiedyś na innym serwie)
0 Inta
0 Wytrzymałości
15 hp
10 kondycja

Mp5/m4a1 + dgl

posiada dwa skoki, zmniejszoną widoczność na kucaka (lub na nożu, nie wiem która opcja lepsza), 3 miny

Mapy: 
cs_alpin
de_big_inferno
de_Westwood
de_iran
de_prodigy
cs_bikini
de_sash
de_russka
+ pare map z cs go (na cod 501 chyba działają)

Perki:
Vip Sieczka -  (była na serwie i była za mocna fakt ale proponowałbym lekki przerobienie jej): bezlik ammo + ogranicznik rozrzutu i tak jak w przypadku rykoszetu 1/? na posiadanie

Nieśmiertelny - przez 5 sekund nie otrzymujesz obrażeń
Tajemnica Komandosa - niewidka + dgl + 1/3 z noża
Tajemnica Złodzieja - 1/7 na ukradnięcie perku przeciwnika
Magik - po otrzymaniu strzału z awp masz 1/15 szans na zamiane hp z przeciwnikiem
Cwaniak - Gdy masz poniżej 50 hp, po otrzymaniu strzału od przeciwnika masz 1/10 szans na otrzymanie hp które Ci zadano danym strzałem

Terrorysta (tylko w tt) - Masz 1/15 szans na posiadanie drugiej paki, która przy próbie rozbrojenia wybucha i zadaje obrażenia

Tajemnica Cichego - posiadasz niewidzialność jak Cichy przez 15 sekund ale w tym czasie Twoje hp spada do 75 lub o połowę gdy posiadasz mniej

Tajemnica pułkownika - mp5 + 10 hp z niej + przebranie wroga

Nagrody za miejsca 1-3 w godzinach 23-9 
1 miejsce - 50 monet + exp
2 miejsce - 30 monet + exp
3 miejsce - 15 monet + exp

Wprowadzenie możliwości sprzedania Perku zamiast dropu pod komende /sell. Wiem, że jest rynek ale są perki, które są słabe i są od razu dropowane a myślę, że nawet 1-5 monet to spoko alternatywa.

Tajemnica Odrodzenia - nie wiem czy to błąd ale po odrodzeniu na respie przeciwnika przestajesz przenikać przez swój Team

Pozdrawiam i proszę o opinie

Edytowane przez Blady
https://1shot2kill.pl/topic/20787-propozycje/

Ja bym wprowadził tylko niektóre rzeczy  a mianowicie :

Klasę : Złodziej 

Mapki to wszystkie bo się praktycznie 10 powtarza w kółko na serwie 

Perki : Tajemnice komandosa i złodziej , cwaniak , terrorysta 

i wprowadzenie sprzedaży perka bo to na pewno na serwie się przyjmie 

Co do perku nieśmiertelny to jest perk rykoszet jaki i również betonowe ciało wiec ten perk jest niepotrzebny 

https://1shot2kill.pl/topic/20787-propozycje/#findComment-163595

Co do perków i klas piszę to już chyba 10 raz. JEŻELI BĘDZIE POTRZEBA POMOCY PRZY TWORZENIU NOWYCH KLAS TO SIĘ DO WAS ZGŁOSZĘ. Przejrzyj forum coda 401, na pewno znajdziesz tam taką wypowiedź.

Nowych map nie wgram. Dlaczego? Na serwerze jest obecnie 25+ map ( o ile się nie mylę). Macie możliwość gry na różnych mapach, ale wy wybieracie jedne i te same- eldorado, westwood, wszystkie możliwe dusty, c4 a ostatnio nawet inferno gracie. Wgranie każdej kolejnej mapy będzie skutkowało przeciążeniem serwera i albo będą lagi albo serwer będzie musiał być 20 slotowy.

To samo jest z /sell. Nie ma potrzeby wprowadzania czegoś co już jest. Rynek powinien wam wystarczyć.

Monety to może i fajny pomysł, ale stawiamy bardziej na tych nowych graczy którzy przychodzą na serwer. Ludzie którzy już trochę grają i tak nabiją sobie monety i exp, to po co dodawać im jeszcze to?

Sprawdzę osobiście tą tajemnice odrodzenia i jeżeli będzie się dało to naprawię.

Dobrze że macie chęci do polepszania naszego serwera, ale wiadomo- nie każda propozycja będzie przyjęta. Naprawdę doceniam wasz wkład w każdą z propozycji oraz to że wiele czasu musicie poświęcić na wymyślenie ich i napisanie.

Edytowane przez X3R3V1
https://1shot2kill.pl/topic/20787-propozycje/#findComment-163712

Propozycja została odrzucona!

Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/20787-propozycje/#findComment-163713

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...