Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Adminke karolcia:** nadużywa slapa i uderza graczy za cele mapy, a na cele mamy 2 min mnie osobiście  uderzała przy czasie 0:40 około.

Najlepiej powiedzieć o tym wszystkim adminom.

Edytowane przez przemekk
https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/

Pokaż mi na demku gdzie Cię uderzyłam lub inny Admin ok? A później pisz skargę. Bo nie przypominam sobie takiej sytuacji żebym ja Cię uderzała lub inny admin. 

+ użyłam slapa, z powodu takiego że osoba była poza mapą "cs_office"

+ nie tylko ja używam slap.

Demko HLTV-1802231413-cs_office - minuta "9:33" 

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162239

Kolejna niesłuszna skarga, jeśli gracz nie reaguje lub jest afk a ma do wykonania cele mapy, admin może go slapnąć aby sobie przypomniał, że ma do wykonania cele.

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162261

Może sie wypowiem tylko nie walcie mi warnów i innych bzdetów.

Odkąd dostałaś adma pojawiają sie gó**o Skargi. Pytanie czy twórcy tych skarg mają puste życie czy po prostu Cie nie lubią i chcą pozbyć.
Widziałem wielu adminów znam wielu adminów ale pierwszy raz widze takie zjawisko. Czytałem i siedziałem cicho ale lekka przesada. Karolcia, mikro kosztuje najtaniej 5 złoty na allegro. Wiem bo sam takie kiedyś kupiłem. Nie chodzi o żaden syf tylko np jak jest akcja że właśnie ja tu że ktoś Cie pomylił to lepiej od razu powiedzieć na mikro. Albo użyć wyjątkowego koloru na Y@ i sie raz wypowiedzieć. Ja wiem admin ma być anonimowy ale skrage zgłaszają ludzie niezbyt nowi na serwie więc.

Co do celów mapy. NA WYKONANIE CELÓW JEST CAŁA RUDNA A NIE OD JAKIEGOŚ CZASU DO JAKIEGOŚ. Niech to raz na zawsze dotrze. Jeśli ktoś kampi a może wykonać cele mapy albo zamiast lecieć po pake w sytuacji 1vs1 to czai sie na fraga to slap sie należy a przy powtarzającej sie takiej sytuacji nawet bana można wlepić. Wiem bo sam takie wlepiałem i nikt sie nie skarżył. Przynajmniej skarga nie została uznana.

P.S Wykonanie celów mapy poprzez eliminacje przeciwnika jest sensowne tylko gdy jest bug paki.

P.S 2 Mam do tutejszych adminów prośbę bo widze że podstaw ADM nie uczą tutaj. Jak macie zgłoszenie że gracz AQW jest odpalony wh czy mianuje przejście rushuje buguje coś itp. itd. a jest czysty to piszcie na środku ekraniku że Gracz AQW jest czysty. Unikniecie problemów z gó**o Skargami że admini nie reagują.

Ostatnio mało grałem bo mam mase materiału z CODa do przerobienia więc zrobie ten materiał i znowu zaczne grać częściej, zaczne sie też przyglądać i nagrywać takie akcje by rozwiać wątpliwości. Zaczyna to być śmieszne a za niedługo stanie sie żałosne.
Obejrzyjcie demko a jak jej nie ufacie to znaczy że nie znacie gracza któremu daliście adma. Niezbyt dobrze to o was świadczy. Albo niech przynajmniej jeden wyznaczony ją obserwuje przy pracy.

Pozdrawiam Jack The Ripper

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162280

14 minut temu, Jack The Ripper COD napisał:

Może sie wypowiem tylko nie walcie mi warnów i innych bzdetów.

Odkąd dostałaś adma pojawiają sie gó**o Skargi. Pytanie czy twórcy tych skarg mają puste życie czy po prostu Cie nie lubią i chcą pozbyć.
Widziałem wielu adminów znam wielu adminów ale pierwszy raz widze takie zjawisko. Czytałem i siedziałem cicho ale lekka przesada. Karolcia, mikro kosztuje najtaniej 5 złoty na allegro. Wiem bo sam takie kiedyś kupiłem. Nie chodzi o żaden syf tylko np jak jest akcja że właśnie ja tu że ktoś Cie pomylił to lepiej od razu powiedzieć na mikro. Albo użyć wyjątkowego koloru na Y@ i sie raz wypowiedzieć. Ja wiem admin ma być anonimowy ale skrage zgłaszają ludzie niezbyt nowi na serwie więc.

Co do celów mapy. NA WYKONANIE CELÓW JEST CAŁA RUDNA A NIE OD JAKIEGOŚ CZASU DO JAKIEGOŚ. Niech to raz na zawsze dotrze. Jeśli ktoś kampi a może wykonać cele mapy albo zamiast lecieć po pake w sytuacji 1vs1 to czai sie na fraga to slap sie należy a przy powtarzającej sie takiej sytuacji nawet bana można wlepić. Wiem bo sam takie wlepiałem i nikt sie nie skarżył. Przynajmniej skarga nie została uznana.

P.S Wykonanie celów mapy poprzez eliminacje przeciwnika jest sensowne tylko gdy jest bug paki.

P.S 2 Mam do tutejszych adminów prośbę bo widze że podstaw ADM nie uczą tutaj. Jak macie zgłoszenie że gracz AQW jest odpalony wh czy mianuje przejście rushuje buguje coś itp. itd. a jest czysty to piszcie na środku ekraniku że Gracz AQW jest czysty. Unikniecie problemów z gó**o Skargami że admini nie reagują.

Ostatnio mało grałem bo mam mase materiału z CODa do przerobienia więc zrobie ten materiał i znowu zaczne grać częściej, zaczne sie też przyglądać i nagrywać takie akcje by rozwiać wątpliwości. Zaczyna to być śmieszne a za niedługo stanie sie żałosne.
Obejrzyjcie demko a jak jej nie ufacie to znaczy że nie znacie gracza któremu daliście adma. Niezbyt dobrze to o was świadczy. Albo niech przynajmniej jeden wyznaczony ją obserwuje przy pracy.

Pozdrawiam Jack The Ripper

Po 1 nie każdy posiada konto w banku aby robić zakupy przez internet. Po 2, to nie jej wina, że lecą takie skargi. Nie rozumiem takich graczy co  składają skargi nie dość, że o byle co to jeszcze bez wzorów. Byle by wyładować emocje. Dowody? Brak.

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162285

Dodam do tego, że to co zrobi inny Admin leci wszystko na mnie. 

LemoN albo ktoś inny też może sobie zobaczyć Demka co się czasem dzieje, przez innych adminów " nie przezemnie " jakie są też rzeczy pisane przez y@ a podobno " nie wolno zadłużywać " niektórzy " spamia bindami " od razu że " to ja ". Nie będę mówić kto i wgl. Nie mam zamiaru robić wielkich spin. Jeśli macie problem do mnie to napiszcie. A nie zawalać tymi bezsensownymi Skargami. Bo to nudne.

Dziś ktoś też slapa używał " niby zarty " ale to też nadużywanie.

I co " Karolcia ogarnij to ". Nie każdy może to uznać jako żart, i może być skarga.  Więc niektórzy powinni się ogarnąć czasem. Mówią na innych a sami robią to samo. 

Ps. Jeśli mikrofon jest taki ważny to niech opiekun serwera zadecyduje czy go mam mieć czy nie! Bo takie dręczenie mnie, próbowanie wywalić z Admina nic wam nie da. 

A i jeszcze dodam jedno, jeśli któryś admin widzi że dany gracz coś zrobił, to nie piszcie do mnie na u@ " Karolcia banujesz go " jak nie widzę że dany gracz używa modulu przed czasem czy inne rzeczy. 

Możecie zejść na tego specta i zobaczyć + możecie też upomnieć nie działa " ban " 

Bo tylko gracie a na tego specta już się nie da zejść. 

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162628

Karolcia dobrze gada. A temat można już zamknąć. Tylko tego wzoru sie nie czepiaj MOD, bo to nie skarga a jak ma to być skarga to troche za późno na przemianowanie. Ale brak dowodów powód do zamknięcia tematu.

P.S z tym mikrem chodzi tylko o umniejszenia ilości gó**o Skarg że niby Ty coś robisz a to nie Ty. Nie trzeba przez to mikro non stop gadać tylko jeśli zajdzie potrzeba.

Krótka lekcja historii tak dla przypomnienia.

Od dawien dawna w podstawach podania na admina jest Mikro 18 lat steam staż grywalność i niekaralność na steam w tym vac.

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162636

Ty nie a były sytuacje że pisaliśmy coś gościowi pół mapy aż w końcu których z mordą do niego by ruszył dupe z własnego respa po pake. Niektórzy albo nie czytają adminowskich uwag albo nie zdążą ich przeczytać a inni ignorują. Po za tym jak gracz ma problem ze zrozumieniem czegoś np. czemu to i tamto nie działa a powinno, a gracze nie pomagają a nawet jeśli to admin ma udzielać pomocy a jak napisałem nie każdy czyta ale też nie każdy słucha. Dlatego mikro jest wpisane w wymogi. Steam dla odmiany ma zapobiegać graniu na hakach przez adminów i chronić przed kradzieżą i wiadomo włamaniem. Tu jest konto pewnie dlatego omijacie tego steama.

Więc oczywiście to czy karolinka zechce sobie pomóc czasem mikrem czy nie pozostaje jej decyzją.

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162653

Skarga niesłuszna, sam widziałem jak Karolcia slapowała tylko dlatego że gość wyleciał poza mapę ... te skargi to piszą typowe dzieci które boli to że dostały słusznego bana. A co do mikrofonu to wiadomo przydaje się, ale odkąd mam Admina (niby niedługo ale może tylko raz się odezwałem przez niego ponieważ nie widziałem potrzeby.) BTW skargi chyba nie w tym dziale ;)

Edytowane przez Shiwt.
https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162663

Ja także dodam coś od siebie. Nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń co do Karolci, ale jak widzę, że jeden TT kampi gdzieś, ma 40 sek, jest około 5 CT, puszczam 2/3 bindy dot. Celów mapy, a on nadal się czai w tym samym miejscu, to nie widzę problemu, zeby go zeslayowac zamiast wlepiac bana. Są różni admini, niektórzy banuja za podobne sytuacje od razu, a inni slapuja/slayują. Wiec nie widzę tutaj żadnego problemu. Karolcia dobrze się sprawuje na posadzie Admina, więc moim zdaniem skarga jest niesłuszna ;)

Pozdrawiam :D

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162688

może naprawdę to nie karolcia ale slapy pojawiły się od kiedy ona została adminką wydaje mi się, że któryś admin robi to specjalnie na dd2 2006 jakiś administrator tak spamił slapem na faziego, a po chwili go zabił a był sytuacja 2 na 2 może ktoś to robić specjalnie nie wiem trzeba taką osobę jak najszybciej znaleźć i odebrać admina nie jest powodem to, że karolcia to dziewczyna, bo misia była ile czasu i na nią ani jednej skargi nie było ja tam karolci życzę jak najlepiej i nie chcę aby traciła admina ale ktoś chyba tak to co się dzieje od kiedy  ma admina robi się syf na serwie przez kogoś, z administracji  no k**** mam 40 s i mnie slapuje i na cele mapy mam 2 min nie slapujcie tylko po 2 min dajcie bana, bo taka gra nie ma sensu, prawda? (nie jest to skarga, tylko uwaga)

HLTV-1802231601-de_office_rats.dem.zip

Edytowane przez przemekk
https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162721

Witam Sorka że się wtrącę ale np na "Zombie Modzie" nie ma takiego czegoś, że ktoś nie wie kto kogo slapuje/slayuje ponieważ jest dodana opcja taka iż widać

Kto Kogo Banuje :)

Kto Kogo Slayu-e

Kto Kogo Slapuje

Więc Warto by było dodać taka opcję na dany serwer :) żeby Nick admina widniał dla każdego gracza kto kogo slapuje, slayuje, banuje , było by prościej i bez żadnych bezsensownych skarg :) a także można by było dodać opcję Amx_mutę "Nick"

I wezcie tych skarg nie piszcie odnośnie Karolcia slapuje , karolcia slapuje , jak wy nawet nie wiecie kto was tak na prawdę slapuje .... bo to nawet nie widnieje tylko jest

Administrator uderzył Gracza "Przemek" zadając 0 obrażen .... Nic nie piszę że to np "Karolcia' .... Jedynie Lemon Może sprawdzić takie zdarzenia .... i dodam to iż widziałem i wiem kto potrafi slapować ludzi dla zabawy i tak po prostu dla swojego Funu bo akurat przy takich akcjach byłem .... I Ogarnijcie te skargi na karolcie bo zaczniemy wyciągać dowody kto tak naprawdę  slapuje tych graczy :) nawet jeżeli będzie trzeba to się sprawdzi logi z przed paru dni do dzisiaj np :) więc nic się nie ukryje także proszę was ogarnijcie du*y bo robicie gó**o burzę ...

A co do skargi Lucyfera na karolcie hahah szkoda że nie mogłem się w niej wypowiedzieć xdd ponieważ Pan Administrator Lucyfer Także mi prawił morały że zle banuje  graczy, że zle wypełniam zadania Administratora xdd no cóż mam Adma Na 2 serwerach i jeszcze nie zauwazyłem skargi na siebie więc chyba banuję słusznie i dobrze dobieram kary do odpowiednich sytuacji i nikt oprócz Lemona  i wyższej Administracji ode mnie nie będzie mi mówił ani rozkazywał jak Mam Używać opcji Administratora i jak się mam sprawować na danej posadzie bo bardzo dobrze wiem jak ją mam sprawować :) Nie którzy zapomnieli kim są i co do ich zadań należy a na pewno nie to że ma prawo do Pouczania Administracji na serwerze bo to sie robi żenujące że tak się wyraże .... Co do karolci każda z tych skarg jest nie słuszna i w każdej brak rzetelnych dowodów .... za to powinny być warny za spamowanie skargami bez dowodów ....

Edytowane przez Ass
https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162723

Przemekk to co dodałeś wyżej jest prawdą, bo weszłam jeszcze na serwer na jakieś 2 mapy i były Slapy nie tylko na  " FAZI|" demko można sprawdzić bo pisałam żeby " ogarnąć slapa " ale to pisałam wyżej o tych slapach że już sgarga przez mikro poszła na mnie. " Że to niby ja " nie śmieszne to trochę.

To co Ass pisze niech to zobaczy LemoN i da Warna za to. Bo to nie jest śmieszne, że ktoś gra, albo plantuje pakę i tu od razu " slap ".

Prosiłabym żeby to sprawdzić.

Ta osoba która to robi uznaję to za żart, ale nie wiadomo co tamta druga osoba myśli o tym.

Ass potwierdzę Ci to byłam przy tym, próbowałam was uspokoić ale Lucyfer " wolał się kłócić i mówić że coś źle robisz i się wymądrzać " i pisał nadal. Jeśli ta osoba która gra często na Serwerze to po co dawać bany na " 1h " możliwe że tak mówi regulamin, to i tak o serwer trzeba zadbać żeby ludzi przybywało a nie odchodziło.

Ale moim zdaniem to nie jest jego sprawa jak to banuje. Tylko kogoś z tych wyższych Administracji. 

Inny Admin może tylko upomnieć, jeśli już tak nie robi to po co ban? 

Moim zdaniem Ass jest dobrym adminem ale takie mówienie co ma robić jest bezsensu. Była tam jakaś sytuacja dał bana. Sytuacja by się powtórzyła mógł by go przedłużyć. Nie wiem jaki tu w tym problem.

Ps. Jest tu kilka dobrych adminów, ale do innych nie mam przekonania żeby mogli mieć adma. 

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162746

o karolcia to teraz poruszałaś kwestie o której zapomniałem 

opis: Był to chyba fazi zabił co ważne admina (nie wiem którego) i jak broił pake to admin go slapował i nie mógł broić paki to jest naganne zachowanie i polecieć ban na serwie i forum ktoś się bawi już do przesady.

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162748

Przemekk to nie faziego Slapowal admin jak bronił pakę tylko " Onyx " raczej. Wsm demko jest to tam jest bardziej nagrane kogo. Sprawdzić można w każdej chwili. 

https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162753

jasne oglądaj od 9:30 i onyxa też na say admin napisał wtedy, że to creator

HLTV-1802231829-css_dust3.dem.zip

jeszcze 11 minuta to tam ktoś slapował

Edytowane przez przemekk
https://1shot2kill.pl/topic/20631-trzeba-zwr%C3%B3ci%C4%87-uwage-admince/#findComment-162754

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...