Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: woody

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: _ScRaPI_ [t]

Dokładny czas zdarzenia: 04.02.2018 17:10

IP/STEAM_ID: STEAM_0 : 0 : 53647603

Opis sytuacji: Otóż admin scrapi zawitał dziś na serwerze, gdzieś tam potem gracz Ass rzekomo zrashował galę na co wyżej wymieniony admin zaczął krzyczeć na micro, skwitowany został śmiechem, rzucił bana komuś za obrazę, koniec tematu. Na następnej mapie bodajże przepraszał Ass'a twierdząc, że ma dziś zły humor czy inne takie. Nagle napisał na środku, że ostatni raz mnie za kulturę upomina. To nic się nie odzywałem, no nic. Mapę później napisałem raz w połowie mapy cytuję 'jasny ch**', admin chyba dalej w ferworze złego humoru kontynuował upominki o kulturę. Spytałem, który punkt regulaminu złamałem i o co mu chodzi, gdyż nie będę zastraszany banem za coś co w moim mniemaniu trywialnego. Jego brak jakiejkolwiek odpowiedzi przez pewien czas podsumował kolejną groźbą bana, a ja poprosiłem o takiego, może na forum wyjaśni swoje oburzenie moim zachowaniem. Dodam, że gdyby nie zachowanie admina, do takiej sytuacji by nie doszło i nikt wcześniej nie upominał mnie za coś takiego.

Dowód (demko/ss):

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] There are 29 minutes and 40 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : woody 
[AMXBans] Reason : ' W Takim razie Zapraszam : ) Obiecany. ' 
[AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 53647603 ' 
[AMXBans] Your IP : ' *** ' 

Edytowane przez woody1397
https://1shot2kill.pl/topic/19687-skarga-scrapi/

3 minuty temu, woody1397 napisał:

Twój nick: woody

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: _ScRaPI_ [t]

Dokładny czas zdarzenia: 04.02.2018 17:10

IP/STEAM_ID: STEAM_0 : 0 : 53647603

Opis sytuacji: Otóż admin scrapi zawitał dziś na serwerze, gdzieś tam potem gracz Ass rzekomo zrashował galę na co wyżej wymieniony admin zaczął krzyczeć na micro, skwitowany został śmiechem, rzucił bana komuś za obrazę, koniec tematu. Na następnej mapie bodajże przepraszał Ass'a twierdząc, że ma dziś zły humor czy inne takie. Nagle napisał na środku, że ostatni raz mnie za kulturę upomina. To nic się nie odzywałem, no nic. Mapę później napisałem raz w połowie mapy cytuję 'jasny ch**', admin chyba dalej w ferworze złego humoru kontynuował upominki o kulturę. Spytałem, który punkt regulaminu złamałem i o co mu chodzi, gdyż nie będę zastraszany banem za coś co w moim mniemaniu trywialnego. Jego brak jakiejkolwiek odpowiedzi przez pewien czas podsumował kolejną groźbą bana, a ja poprosiłem o takiego, może na forum wyjaśni swoje oburzenie moim zachowaniem. Dodam, że gdyby nie zachowanie admina, do takiej sytuacji by nie doszło i nikt wcześniej nie upominał mnie za coś takiego.

Dowód (demko/ss):

[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] There are 29 minutes and 40 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : woody 
[AMXBans] Reason : ' W Takim razie Zapraszam : ) Obiecany. ' 
[AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 53647603 ' 
[AMXBans] Your IP : ' *** ' 

Witam :) Czekałem na to :) Sytuacja Z Ass'em nic tutaj nie ma wspólnego :) I to nie było wydarcie się tylko Głośne powiedzenie tak jak to Ass zrobił ;) Ale to w tym wypadku jest nie ważne kolego...

Odnośnie ciebie mam wiele powodów do takich reakcji ;) Za każdym razem gdy jestem i ty jesteś, jesteś wulgarny na czacie. Za co zostajesz ostrzegany byś tego nie robił ;) nie przyczyniasz sie do moich ostrzeżeń za to zostajesz karany. Co do dzisiaj ? Dziś było całkiem innaczej. Zostałeś upomniany na mapie dd2 :) nic z tym nie robiłem jak dalej wulgarnie sie odnosiłeś. Typu k*rwa Ch*j Itp. Była next mapa :) Nie znam dokładnej jej mapy ;) można w logach sprawdzić. Było znów to samo. Ostrzegłem cię że zrobisz to jeszcze raz :) I Odeśle cie byś ochłoną. Zacząłeś się wypierać że nic nie robisz :) I gdzie Regulamin łamiesz Więc pkt.  Z regulaminu będzie niżej :) Kolejno. Nie chciałem się z tobą sprzeczać więc zamilkłem :) Ty stwierdziłeś że będziesz znów podjudzał :) I zacząłeś pisać do mnie na u@. Więc po raz kolejny ci powiedziałem byś się uspokoił :) Nie zrobiłeś tego. I napisałeś że będziesz czekał na wytłumaczenie na forum. Jak obiecałem tak uczyniłem :) Kolejny pkt.  I to tyle ;) Dziękuje ban uważam za słuszny :) 

• 1.4 Nie prowokujemy innych graczy i nie wszczynamy kłótni. (ban 30min - 3h)
  • 1.1 Na serwerze można przeklinać ale z UMIAREM! (nadmierne przeklinanie ban 5min-3h) 
https://1shot2kill.pl/topic/19687-skarga-scrapi/#findComment-154684

Oczywiście, że z umiarem, jak napisałem, nikt wcześniej nie miał z tym problemu, gracz Onyx napisał również, że Ty jesteś na to cięty. Ja nikogo nie prowokowałem, spytałem o powód, którego nie rozumiałem, nie potrafiłeś napisać jednego zdania tylko jakieś wypociny z wyrazem kultura w środku. Przytoczyłem sytuację Ass'a, ponieważ myślę, że przykład innego pochopnego zachowania pokaże co się wtedy działo. Nie pisze nigdy czegoś typowo, żeby sobie napisać przekleństwo na czacie, tylko jak jest jakaś sytuacja do tego czy to śmieszna czy inna. Zapytałeś mnie w trakcie którejś mapy ile mam lat, jakoby w formie prowokacji, więc nie graj świętoszka. Uśmieszki to nie przecinki.

Edytowane przez woody1397
https://1shot2kill.pl/topic/19687-skarga-scrapi/#findComment-154688

1 minutę temu, woody1397 napisał:

Oczywiście, że z umiarem, jak napisałem, nikt wcześniej nie miał z tym problemu, gracz Onyx napisał również, że Ty jesteś na to cięty. Ja nikogo nie prowokowałem, spytałem o powód, którego nie rozumiałem, nie potrafiłeś napisać jednego zdania tylko jakieś wypociny z wyrazem kultura w środku. Przytoczyłem sytuację Ass'a, ponieważ myślę, że przykład innego pochopnego zachowania pokaże co się wtedy działo. Nie pisze nigdy czegoś typowo, żeby sobie napisać przekleństwo na czacie, tylko jak jest jakaś sytuacja do tego czy to śmieszna czy inna. Zapytałeś mnie w trakcie którejś mapy ile mam lat, jakoby w formie prowokacji, więc nie graj świętoszka. Uśmieszki to nie przecinki. Niski poziom prezentujesz.

Opisałem ci wszystko wyżej :) nie zamierzam do tego nic dodawać ;) krytykuj mojej pisowni stawiam minki gdzie chce i jak chce ;) i wcale one nie oznaczają przecinków :) O wiek spytałem bo chciałem się dowiedzieć z kim mam do czynienia :)  na mikro nie odzywasz się więc pomyślałem że jesteś poniżej przeciętnej wieku osób na serwerze ;) dlatego tak piszesz a nie wypowiadasz się słownie. Wiec po to był mi twój wiek :) drugą przyczyną mogło być to że brak mikrofony :) Ale wolałem spytać o to 1, co wynika to że nie odpowiedziałeś tak jak na to oczekiwałem więc potraktowałem cię tak jak traktuję każdego czyli równo :) banik 30 za brak kultury + podjudzanie :) Tyle w tym temacie, czekamy na @LemoN Dziękuje i Pozdrawiam :) Życzę Miłej i dalszej gry na Serwerze :) oczywiście z Kulturką :P 

https://1shot2kill.pl/topic/19687-skarga-scrapi/#findComment-154689

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...