Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:
Jisah
Imię: 
Radek
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dni, ale ogólnie to tak z 3/4h dziennie.
Opisz siebię: Nazywam się Radek, mam 18 lat i pochodzę z warmi-mazur. Mam dwójkę starszego rodzeństwa, moje hobby to:
-Granie w gierki (Mówię tutaj o: CS,Metin.)
-Sport
-Dziewczyny
Dlaczego akurat Ty?: Myślę że się nadam na to stanowisko, już raz byłem tutaj Redaktorem, niestety musiałem z niego zrezygnować, 
ponieważ nie wystarczało mi na to czasu, problemy w szkole i takie tam.. Jest mało redaktorów, a nawet chyba żadnego, byłbym dobrym Redaktorem.
Doświadczenie: Jestem dosyć doświadczoną osobą na tym stanowisku, a nawet na innych. Byłem już tutaj Redakorem, znam się na swoich zadaniach,
pracowałem z naszym J@, gdy jeszcze nie był tym J@ ^^. Myślę że mnie pamięta, tak więc jak mówię. Moje Wywiady itd.. Powinny gdzieś znajdować się na forum,
jeżeli nie zostały całkowicie usunięte.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Mocne 8, nie jestem jakimś prosem z ortografii i interpunkcji, ale sobie radzę.
Przykładowy wywiad/artykuł: Będzie to mój próbny wywiad który mam na PC, jest to wywiad z moim kolegą który miał serwer.
Wywiad:

Jisah- Witam Ciebie xiGeR, udzielisz mi wywiadu?
xiGeR- Witam Ciebie.
Jisah- A więc tak, zacznijmy od tak zwanego początku. Co cię skłoniło żeby przyjść na tą sieć, jakaś znajomość czy coś w tym stylu??
xiGeR- Szukałem sieci dla naszego serwera z kolegą. Nie, żadna znajomość.
Jisah- Dobrze.. A jak Ci się aktualnie podoba nasza sieć?
xiGeR- Bardzo dobrze, nowy styl idealnie pasuje do tego forum.
Jisah- Też tak uważam, Twoim zdaniem jak się sprawuję Administracja sieci?
xiGeR- Również dobrze, wszytko jest na najwyższym poziomie.
Jisah- Wyśmienicie, z tego co zauważyłem, mówiłeś o serwerze. Jaki to typ serwera, opowiesz coś o nim? Co Cię skłoniło by go założyć z kolegą? 
xiGeR- Początkiem był to Jailbreak, ale nie wypaliło. Przerobiliśmy go na DD2, i było więcej graczy. Ogólnie Que zaproponował współpracę więc się zgodziłem.
Jisah- Okej, ten Que o którym mówisz to jakiś Twój znajomy? Kolega? Ogólnie to, serwer dobrze się sprawuję. Jak myślisz jak będzie dalej wyglądała opieka nad serwerem? Są tam jacyś admini którzy się dobrze spisują? I oczywiście czy masz zamiar go przerabiać na coś lepszego? Chodzi mi tutaj oczywiście o jakieś BF2/4 czy Cody?
xiGeR-Znajomy, dobrze jak na taką reklamę, ~17 graczy to bardzo dobry wynik. Są admini, niedawno była szybka rekrutacja i są nowi admini, spisują się narazie dobrze. Nie, nie mam zamiaru nic przerabiać, mamy mieć nowa paczkę od właściciela
Jisah- Czyli dobrze się zapowiada. Z tego co widziałem na sieci, byłeś redaktorem, dlaczego z niego zrezygnowałeś?
xiGeR- Tak jakoś wyszło, nie chcę rozmawiać o tym. Brak czasu.
Jisah- Okej, nie będę się w to zagłębiać skoro nie chcesz. To tak, jak sądzisz, ile czasu zajmie sieci rozbudowanie się??
xiGeR- W sensie jakim rozbudować?
Jisah- W sensie.. przybycie większej ilości graczy.
xiGeR- Myślę że serwery, im ich więcej i lepsze reklamy- tym więcej graczy.
Jisah- W sumię to masz rację, zacznijmy teraz od pytań wobec Twojej osoby. Jak masz na Imię i ile masz lat?
xiGeR- Mateusz, 16 wiosen.
Jisah- Dobrze, jeżeli mogę, to zadał bym Ci kilka prywatnych pytań, zgadasz się na to?
xiGeR- Może być.
Jisah- Okej to tak, W której jesteś klasie? Masz dziewczynę? Masz jakieś rodzeństwo?
xiGeR- Pierwsza klasa technikum, mam Natalia, 2 siostry, Weronika i Agnieszka
Jisah- Okej, a jaki zawód w technikum? Ile czasu już z nią jesteś?
xiGeR- Aranżacje wnętrz, 8 miesięcy.
Jisah- Bardzo dobry zawód, już dosyć długo jesteście razem. Okej to teraz jeżeli mi pozwolisz zadam Ci serię krótkich pytań.
xiGeR- Okej.
Jisah- Komputer czy Laptop?
xiGeR- Laptop.
Jisah- Cola czy Pepsi?
xiGeR- Pepsi.
Jisah- Xbox czy PlayStation?
xiGeR- PS
Jisah- Cs 1.6 czy Cs:GO?
xiGeR- Cs 1.6
Jisah- Kebab czy pizza?
xiGeR- kebab.
Jisah- Dobra to lecimy dalej to koniec serii krótkich pytań. Jak myślisz, jaki z Administratorów Twojego serwera się na razie najlepiej spisuje?
xiGeR- Victoria.
Jisah- Okej, a co sądzisz o Adminie Jisah & Toshiba?
xiGeR- Toshiba już nie jest adminem, a Jisah narazie okej.
Jisah- Dlaczego już nie jest adminem?
xiGeR- Składka.
Jisah- Okej, to zanim zakończymy. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
xiGeR- Pewnie, całe forum prócz QueQuality xDDD.
Jisah- No okej hehehe, to ja Ci bardzo dziękuję za poświęcenie mi czasu i udzielenie wywiadu. Widzimy się na serwerze.
xiGeR- Nie ma problemu.

Kontakt: GG-58625406
https://1shot2kill.pl/topic/19346-redaktor-jisah/

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Pamiętam Ciebie. Złożyłeś podanie chyba za czasów @Titaniai nawet nie zrobiłeś ani jednego artykułu do redakcji- zwykłe pchanie się w rangę. 

Tutaj ledwo wróciłeś i znów próbujesz sił, ale nie tym razem- wymagań nie spełniasz więc podanie odrzucam. 

https://1shot2kill.pl/topic/19346-redaktor-jisah/#findComment-152112

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/19346-redaktor-jisah/#findComment-152113

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...