Jisah Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nick: Jisah Imię: Radek Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dni, ale ogólnie to tak z 3/4h dziennie. Opisz siebię: Nazywam się Radek, mam 18 lat i pochodzę z warmi-mazur. Mam dwójkę starszego rodzeństwa, moje hobby to: -Granie w gierki (Mówię tutaj o: CS,Metin.) -Sport -Dziewczyny Dlaczego akurat Ty?: Myślę że się nadam na to stanowisko, już raz byłem tutaj Redaktorem, niestety musiałem z niego zrezygnować, ponieważ nie wystarczało mi na to czasu, problemy w szkole i takie tam.. Jest mało redaktorów, a nawet chyba żadnego, byłbym dobrym Redaktorem. Doświadczenie: Jestem dosyć doświadczoną osobą na tym stanowisku, a nawet na innych. Byłem już tutaj Redakorem, znam się na swoich zadaniach, pracowałem z naszym J@, gdy jeszcze nie był tym J@ ^^. Myślę że mnie pamięta, tak więc jak mówię. Moje Wywiady itd.. Powinny gdzieś znajdować się na forum, jeżeli nie zostały całkowicie usunięte. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Mocne 8, nie jestem jakimś prosem z ortografii i interpunkcji, ale sobie radzę. Przykładowy wywiad/artykuł: Będzie to mój próbny wywiad który mam na PC, jest to wywiad z moim kolegą który miał serwer. Wywiad: Jisah- Witam Ciebie xiGeR, udzielisz mi wywiadu? xiGeR- Witam Ciebie. Jisah- A więc tak, zacznijmy od tak zwanego początku. Co cię skłoniło żeby przyjść na tą sieć, jakaś znajomość czy coś w tym stylu?? xiGeR- Szukałem sieci dla naszego serwera z kolegą. Nie, żadna znajomość. Jisah- Dobrze.. A jak Ci się aktualnie podoba nasza sieć? xiGeR- Bardzo dobrze, nowy styl idealnie pasuje do tego forum. Jisah- Też tak uważam, Twoim zdaniem jak się sprawuję Administracja sieci? xiGeR- Również dobrze, wszytko jest na najwyższym poziomie. Jisah- Wyśmienicie, z tego co zauważyłem, mówiłeś o serwerze. Jaki to typ serwera, opowiesz coś o nim? Co Cię skłoniło by go założyć z kolegą? xiGeR- Początkiem był to Jailbreak, ale nie wypaliło. Przerobiliśmy go na DD2, i było więcej graczy. Ogólnie Que zaproponował współpracę więc się zgodziłem. Jisah- Okej, ten Que o którym mówisz to jakiś Twój znajomy? Kolega? Ogólnie to, serwer dobrze się sprawuję. Jak myślisz jak będzie dalej wyglądała opieka nad serwerem? Są tam jacyś admini którzy się dobrze spisują? I oczywiście czy masz zamiar go przerabiać na coś lepszego? Chodzi mi tutaj oczywiście o jakieś BF2/4 czy Cody? xiGeR-Znajomy, dobrze jak na taką reklamę, ~17 graczy to bardzo dobry wynik. Są admini, niedawno była szybka rekrutacja i są nowi admini, spisują się narazie dobrze. Nie, nie mam zamiaru nic przerabiać, mamy mieć nowa paczkę od właściciela Jisah- Czyli dobrze się zapowiada. Z tego co widziałem na sieci, byłeś redaktorem, dlaczego z niego zrezygnowałeś? xiGeR- Tak jakoś wyszło, nie chcę rozmawiać o tym. Brak czasu. Jisah- Okej, nie będę się w to zagłębiać skoro nie chcesz. To tak, jak sądzisz, ile czasu zajmie sieci rozbudowanie się?? xiGeR- W sensie jakim rozbudować? Jisah- W sensie.. przybycie większej ilości graczy. xiGeR- Myślę że serwery, im ich więcej i lepsze reklamy- tym więcej graczy. Jisah- W sumię to masz rację, zacznijmy teraz od pytań wobec Twojej osoby. Jak masz na Imię i ile masz lat? xiGeR- Mateusz, 16 wiosen. Jisah- Dobrze, jeżeli mogę, to zadał bym Ci kilka prywatnych pytań, zgadasz się na to? xiGeR- Może być. Jisah- Okej to tak, W której jesteś klasie? Masz dziewczynę? Masz jakieś rodzeństwo? xiGeR- Pierwsza klasa technikum, mam Natalia, 2 siostry, Weronika i Agnieszka Jisah- Okej, a jaki zawód w technikum? Ile czasu już z nią jesteś? xiGeR- Aranżacje wnętrz, 8 miesięcy. Jisah- Bardzo dobry zawód, już dosyć długo jesteście razem. Okej to teraz jeżeli mi pozwolisz zadam Ci serię krótkich pytań. xiGeR- Okej. Jisah- Komputer czy Laptop? xiGeR- Laptop. Jisah- Cola czy Pepsi? xiGeR- Pepsi. Jisah- Xbox czy PlayStation? xiGeR- PS Jisah- Cs 1.6 czy Cs:GO? xiGeR- Cs 1.6 Jisah- Kebab czy pizza? xiGeR- kebab. Jisah- Dobra to lecimy dalej to koniec serii krótkich pytań. Jak myślisz, jaki z Administratorów Twojego serwera się na razie najlepiej spisuje? xiGeR- Victoria. Jisah- Okej, a co sądzisz o Adminie Jisah & Toshiba? xiGeR- Toshiba już nie jest adminem, a Jisah narazie okej. Jisah- Dlaczego już nie jest adminem? xiGeR- Składka. Jisah- Okej, to zanim zakończymy. Chciałbyś kogoś pozdrowić? xiGeR- Pewnie, całe forum prócz QueQuality xDDD. Jisah- No okej hehehe, to ja Ci bardzo dziękuję za poświęcenie mi czasu i udzielenie wywiadu. Widzimy się na serwerze. xiGeR- Nie ma problemu. Kontakt: GG-58625406 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19346-redaktor-jisah/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Pamiętam Ciebie. Złożyłeś podanie chyba za czasów @Titaniai nawet nie zrobiłeś ani jednego artykułu do redakcji- zwykłe pchanie się w rangę. Tutaj ledwo wróciłeś i znów próbujesz sił, ale nie tym razem- wymagań nie spełniasz więc podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19346-redaktor-jisah/#findComment-152112 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19346-redaktor-jisah/#findComment-152113 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi