Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czy ekipa mogla by w koncu cos zrobic z tymi adminami co rozdaja bany za cele  tylko dlatego ze brak im podstawowej oceny sytuacji w danej rundzie  przykladowo teraz otrzymalem bana za cele  tylko dlatego ze ubezpieczalem tyly gdy 8 osob z team wchodzilo na plan b do paki jako jedyny zostalem na sr  zeby  ubezpieczac brame bo widzialem ze probuja zrobic plecy  w dodatku uslyszalem ze paka zaczyna byc rozbrajana a mimo to dostalem bana za cele . zawsze uwazalem ze  cs  jest to gra nie tylko fps  zrecznosciowa tylko ma tez w sobie elementy strategi  wiec  admin rozdajacy bana za cele tylko dlatego ze chcial bys sprytny i zrobic  nam plecy  ktory  zostal przeze mnie zabity zdenerwowal sie  ;)  w zasadzie  nie ja jedyny widze ze  admini na tym servie  tylko na tym servie!!!  asmini przyjeli jakies dziwne myslenie ze jak juz paka zostaje podlozona to ct ma do niej bezmyslnie biec i nawet nie ogladac sie za siebie czy przeciwnk  robi im plecy  czy tez nie a najlepiej juz wyrzucic cala bron i z kosa unikac kul zeby tylko szybciej dotrzec do paki to jest po prostu jakies chore myslenie  .wiem ze temat zostanie wyrzucony zaraz do smieci bo ban jest na 5 minut ale ja sie tu nie odwoluje od bana tylko staram sie  pokazac ze naprawde na tym serwerze jest z tym   problem bo admini przyjeli taka praktyke a wy im na to pozwalacie :)

https://1shot2kill.pl/topic/19212-bany-za-cele/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...