Rumcyk. Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Stara dobra mz`tka , niezawodny sprzęt w moim posiadaniu Ten kto sie zna ten wie co to potrafi Mackox and Szajek 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szajek Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Rumcykowa maszyna, to kiedy zabierasz mnie na podróż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumcyk. Posted January 21, 2018 Author Report Share Posted January 21, 2018 15 minut temu, Szajek napisał: Rumcykowa maszyna, to kiedy zabierasz mnie na podróż? Niemiecki sprzęt , pogoda sie polepszy i możemy jechać tylko ty lejesz do baqu 31 minut temu, Szajek napisał: Rumcykowa maszyna, to kiedy zabierasz mnie na podróż? Tak teraz na poważnie Mztka służy do Lansu, to jest lepszy sprzęt :* do zabawy tu możemy jechać nawet w bieszczady Szajek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 21, 2018 Report Share Posted January 21, 2018 Etka zawsze sztosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumcyk. Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 2 godziny temu, don Erwin napisał: Etka zawsze sztosz Jeden wie co to znaczy phii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 29 minut temu, Rumcyk. napisał: Jeden wie co to znaczy phii Stąd gdzie pochodzę akurat etka zawsze była popularna, zresztą na 2 dęba stawała(nie?), u mnie do dziś wyjedziesz i spotkasz od WSK przez właśnie etki z simkiem aż po komarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumcyk. Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 9 godzin temu, don Erwin napisał: Stąd gdzie pochodzę akurat etka zawsze była popularna, zresztą na 2 dęba stawała(nie?), u mnie do dziś wyjedziesz i spotkasz od WSK przez właśnie etki z simkiem aż po komarka. Oj tak , od dołu malutki mół jak wejdzie po wyżej 3.5 tys. Obrotów jest Potencjał w tym motorku , Jak na tamte czasy to było coś teraz za przeproszeniem "gówniarze" , możne inaczej młodsze pokolenie nie ma pojęcia co to stary dobry sprzęt , teraz te Skuterki tak zwane w moim przypadku "kible" to jest coś w ich oczach , Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 1 minutę temu, Rumcyk. napisał: Oj tak , od dołu malutki mół jak wejdzie po wyżej 3.5 tys. Obrotów jest Potencjał w tym motorku , Jak na tamte czasy to było coś teraz za przeproszeniem "gówniarze" , możne inaczej młodsze pokolenie nie ma pojęcia co to stary dobry sprzęt , teraz te Skuterki tak zwane w moim przypadku "kible" to jest coś w ich oczach , Pozdrawiam Dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mackox Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Piękny sprzęcior i jaki zadbany Rumcyk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts