aQua Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Twój nick na serwerze: aQua Wiek: 16, 20 marca 17, 20.03.2001 rocznik Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/aQua/91.224.117.156:27015/ Moze malo godzin ale da sie nadrobic, dziennie siedze po 5-6 godzin gracze moga potwierdzic Znajomość sourcebans [1-10]: 8/10 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Chcialbym zostac adminem z uwagi ze duzo osob nie przestrzega regulaminu, wchodza na serwer, wlaczaja muzyke i jest wielki problem bo admina nie ma i wtedy kazdy zaczyna spinac bo admina nie ma na serwerze, Jesli jest jakas sytuacja pierw probuje wyjasnic sytuacje, ale jesli osoby nie chca dojsc do porozumienia pisze do admina, Mozna mnie wziasc na probny Bylem adminem 2 lata na innej sieci nie bede robil reklamy ale zaczeli mnie oszukiwac na pieniadze bo wplacalem co miesiac na siec po 100-200 zl i zabierali mi uprawnienia no ale coz tak to jest w zyciu, wracajac do tematu to mam dystans miedzy graczami nie dam sie prowokowac lepiej na spokojnie dojsc do porozumienia. Aktywnosc na forum mozna nadrobic w tym tygodniu, godziny tak samo, Jesli chodzi o platnosc to co 2 miesiace moge placic po 100-200 zl Przepraszam ze bez znakow polskich ale mieszkam w Norwegi i nie mam polskiej klawiatury. Pozdrawiam Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): http://steamcommunity.com/id/aQua691/ oraz GG - 64639608 Steam ID: STEAM_0:0:422281148 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cacuś Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Jestem na tak! Z tym graczem nie ma problemów ! Sam słyszałem ze stara się pomagać. Myślę że się nada na admina w 100% ! aQua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolii Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Jesteś na serwerze 3 dni, to za mało żeby zostać adminem. Złóż podanie za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolii Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts