doNPatrizio. Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Imię: Patryk2. Wiek: 223. Link do Steam:STEAM_0:1:484453924. Dlaczego Ty: Z góry przepraszam całą administracje, większych problemów nie chce a chciałbym wam po prostu pomóc. Jestem odpowiednim człowiekiem na to stanoswisko, wielu graczy z serwera mi o tym mówiło. Mogę też wyręczyć Krystka z takich obowiązków. Będę lojalny i zawsze dyspozycyjny.5. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Opiekowałem się serwerem 4fn 32 sloty.6. Jak widzisz swoją pracę?: Widzę swoją pracę... Po prostu będę się starał żeby to wszystko wychodziło jak najlepiej, mam przewidziane dwa konkursy na dobre wejście w ten rok. (sam oczywiście je sfinansuje.)7. Pomoc finansowa dla serwera?: Jasne o swój serwer zawsze będę dbał8. Ile przegrałeś czasu na serwerze? około 170h Warny jutro odrabiam. Edytowane 11 Stycznia 2018 przez doNPatrizio. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/18490-dd2-patryk-dwa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi