Blyatxd Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 (edited) Witam, moją propozycją jest to by w czasie BUDOWANIA można było też kopiować klocki(Tylko admini). +naprawienie bo czasem nie można nawet skopiować klocka i trzeba inny. Nie tylko ja z grona adminów chce by taka opcja była. Niech się admini wypowiedzą co sądzą Pozdrawiam. Edited January 7, 2018 by Blyatxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 ale admini w czasie przygotowania mogą kopiować karma powraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatxd Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 (edited) Chodziło mi w czasie budowania , mały bład Już poprawiłem. Edited January 7, 2018 by Blyatxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Nie. Chcecie sobie ułatwić życie a gracze mają mieć trudniej. Albo nikt albo wszyscy. A raczej wszyscy nie będą mieli bo jak dużo osób skopiuje to robią się niewidzialne. karma powraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts