DESPE Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Witam mam problem z klanem Otóż byłem członkiem klanu gracza "janusz45." o nazwie "popalony jasiek" , odszedłem z tego klanu po czym utworzyłem swój o nazwie "BeaT SQuaD" . Janusz45. zauwazył wczoraj ,ze nadal widnieje jako członek jego klanu ,wiec mnie wyrzucił . I teraz mam brak klanu a ten mój nadal istnieje i jestem jego założycielem. Prosze o rozpatrzenie . Dziekuje i pozdrawiam P.S Mój nick w grze DESPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Donaciak w nocy poprawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts