Hakar Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Nick: Hakar Imię: Piotr Wiek: 18 Znajomość AMX (1-10): 5-10 Sprawny i działający mikrofon: Jasne mam Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Hakar/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Powiem tak jest 6 aktywnych adminów z czego widuje zordQ *wolf* i ostatnio widziałem jeszcze scrapiego więc chciałbym tym panom pomóc trochę a zauwazyłem że przez zmiane ip gra wiecej osob. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: gram na ns moge oczywiscie grac na steam jesli zajdzie taka potrzeba Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Hmm o ile dobrze pamietam szukalem nowego servera (sieci) w ktorym bede sie czul dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Osobiście znam Hakara. Myślę, że można mu zaufać. Jest w miarę kulturalny, często gra na serwerze. Dałbym mu szansę wykazania się. Masz moje Tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 TAK! -aktywny -przestrzega regulamin -wiek -pomaga dla nowych graczy jak czegoś nie wiedzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Podanie przyjete, zglos sie do mnie po admina i range w dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts