Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Biala Mewa

Nick gracza/admina na którego składasz skargę:_ScRaPI_ [t]

Dokładny czas zdarzenia:teraz

Opis sytuacji opis gramy sobie  i gadamy o graczu który ma aima admin szanowny pisze po co mówiliście to mówiły mu czego nie banowałeś a on ze go nie było ja mu mówię gracz grał 3 mapy wcześniej a on do mnie nie spinaj i kultury ja do niego jakiej kultury gościu mowie ci o aimie i tyle po chwili ban chcesz spinać haha macie zadowalających adminów naprawdę (jeszcze pisze nie mów tylko napisz hahha )

Dowód (demko/ss):
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl
[AMXBans] Reason: 'chcesz spinac '
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:56506318'
[AMXBans] Your IP: '5.226.72.2'

Nie pisał bym skargi bo to błahostka ale naprawdę (jak macie mieć takich.. nie opgar... ) to daj cię Spokój ..banowanie za to by nie spinać na głosniku jak sobie rozmawialiśmy o aimie który jak sie szczajił jeszcze pisał idę bo dostane bana a on siedzi jak słup soli i pisze po co gadaliście .. (szybka reakcja admina )

https://1shot2kill.pl/topic/18118-nie-ogarnienty-admin/

Sorki że tu pisze ale to prawda rozmawiali obydwaj gracze przez micro o gościu na aimie a ten jak filip z konopi wyskoczył kultura na servie i dał bana a nikt nawet nie obraził nikogo

https://1shot2kill.pl/topic/18118-nie-ogarnienty-admin/#findComment-140346

12 minut temu, Mimionek231289 napisał:

Twój nick:Biala Mewa

Nick gracza/admina na którego składasz skargę:_ScRaPI_ [t]

Dokładny czas zdarzenia:teraz

Opis sytuacji opis gramy sobie  i gadamy o graczu który ma aima admin szanowny pisze po co mówiliście to mówiły mu czego nie banowałeś a on ze go nie było ja mu mówię gracz grał 3 mapy wcześniej a on do mnie nie spinaj i kultury ja do niego jakiej kultury gościu mowie ci o aimie i tyle po chwili ban chcesz spinać haha macie zadowalających adminów naprawdę (jeszcze pisze nie mów tylko napisz hahha )

Dowód (demko/ss):
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl
[AMXBans] Reason: 'chcesz spinac '
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:56506318'
[AMXBans] Your IP: '5.226.72.2'

Nie pisał bym skargi bo to błahostka ale naprawdę (jak macie mieć takich.. nie opgar... ) to daj cię Spokój ..banowanie za to by nie spinać na głosniku jak sobie rozmawialiśmy o aimie który jak sie szczajił jeszcze pisał idę bo dostane bana a on siedzi jak słup soli i pisze po co gadaliście .. (szybka reakcja admina )

Witaj kolego :) Jak mówiłem iż że się podpiszę pod tym :) Tak właśnie to robie. Nie dostałbyś bana gdybyś nie powiedział do mnie "Nie Spinaj du*y bo za młody jesteś " :) Rozmawialiśmy owszem O sytuacji ;) Ja się zaśmiałem po co na mikrofonie mówicie że gość odpalony, skoro macie od tego u@.. Prawda? Po 2 Zacząłeś być Arogancki w stosunku do mnie ;) Za to zostałeś ukarany. Tak jak obiecałem wcześniej byś trzymał się Kultury ;) Szczególnie jeśli prowadzimy rozmowę Słowną ;) A powracając do tematu "Aimera" Po tym jak on Został zabity powiedzieliście o tym Wybacz ja wróżką nie jestem nie otrzymałem żadnego Zgłoszenia na u@ także nie mogłem go sprawdzić :) Wy powiedzieliście na Mikro On wtedy już wyszedł :) Także rada na przyszłość Trzymać emocje dla siebie i takie rzeczy zgłaszać na u@ Dziękuje Pozdrawiam i uważam że ochłonięcie ci pomoże w dalszej grze :P 

@Edit * Aaa bym zapomniał :) Z tego co pamiętam było więcej arogancji :) Za które cię upomniałem Musiałbym na demku zobaczyć ale niestety teraz takiej możliwości nie mam. :) 

Sorki raz jeszcze :) Nie doczytałem Jeśli chodzi o opis To zabrakło klawiszy bo wysiadła klawiatura :c a zatwierdziłem bana z myślą że jest dobrze opisane :) Niestety matryca górna popsuta ;) A do drugiego komentarza Że powiedziałem "Nie mów tylko pisz" Wybacz osoby pomyliłeś ;) bo to nie ja mówiłem. 

Edytowane przez Scrapi
https://1shot2kill.pl/topic/18118-nie-ogarnienty-admin/#findComment-140352

Nie spinaj du.. bo za młody jesteś to jest ban za obrazę czy kulturę czytałeś regulamin w ogóle ? w żadnym sesie ten gracz cie nie obraził i zainwestuj w głośniejsze micro bo gadasz jak bys był w stodole ..(skoro to ban za kulturę to nie wiem na ile bys dał jak by cie wyzywał od hu... ku... hahha .. Piona dla Ciebie .Dno..

https://1shot2kill.pl/topic/18118-nie-ogarnienty-admin/#findComment-140363

2 minuty temu, Kasanowa napisał:

Nie spinaj du.. bo za młody jesteś to jest ban za obrazę czy kulturę czytałeś regulamin w ogóle ? w żadnym sesie ten gracz cie nie obraził i zainwestuj w głośniejsze micro bo gadasz jak bys był w stodole ..(skoro to ban za kulturę to nie wiem na ile bys dał jak by cie wyzywał od hu... ku... hahha .. Piona dla Ciebie .Dno..

A ty jesteś prawnik :)?  Wytykasz mi że twój kolega został zbanowany?? :) Tak postanowiłem i koniec kropka :) Tobie nie zamierzam  się z niczego tłumaczyć wyjaśniłem wyżej  za co został ukarany i tyle w tym Temacie :) Czekamy Na Lemona Pozdrawiam. 

https://1shot2kill.pl/topic/18118-nie-ogarnienty-admin/#findComment-140370

Takie słowa według mnie pod obraze sie nie łapią ale ciężko to stwierdzic bo przy tym nie bylem a cziterow zglaszamy na u@ i za to admin mogl juz cie swobodnie zbanowac. Ban i tak juz minal - nie wyciagam zadnych konsekwencji bo ban za krotki.

https://1shot2kill.pl/topic/18118-nie-ogarnienty-admin/#findComment-140408

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...