VexuAn Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Witam moja propozycja jest taka aby dodac vote mute ponieważ admin nie robot cały czas nie siedzi na kompie ma swoje życie a małe dzieci no niestety ,rodzice pozwalaja na wszystko Moja prośbą jest aby dodac vote mute 5graczy musi dac glos na osobe ktora ma byc zmutowana na 30 min /1 h.. 2 jest to aby dodac no fleshe od swoich tm. Dlaczego to ponieważ dużo 11latków zaczyna trolować fleshami a nikt tego nie lubi admini maja pewnie dość dawania banów i kicków za to wiec no flesh od swoich był by spoko i na pewno urozmaicił by grę Link to comment Share on other sites More sharing options...
VestSmart Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 1 godzinę temu, legitsmurf napisał: jest od tego @u by zgłaszać prosimy tyle razy. Nie jesteśmy 24/7 na waszę żądania i rozkazy. Nauczcie się wreszcie to zrozumieć ! Właśnie dlatego napisał taką propozycję żeby dać votemute bo wie że nie możecie cały czas siedzieć na serwerze... Przeczytaj ze zrozumieniem powyższy post. 96. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Z jednej strony super rzecz, z drugiej wiem jak to się kończy. Skargi i pretensje zmutowaly mnie dzieci bez powodu. Przeszkadza wam? Zmutujcie sobie w konsoli ich Poszukam za pluginem od no flasha. 16 minut temu, VestSmart napisał: Właśnie dlatego napisał taką propozycję żeby dać votemute bo wie że nie możecie cały czas siedzieć na serwerze... Przeczytaj ze zrozumieniem powyższy post. A co ty tu Kubuś robisz? Haha, wracaj do nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
impowered Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 @don Erwin propozycja z votemute była by moim zdaniem dobra gdy nie jest wymagane 5 głosów tylko jakiś % graczy z serwera. Grałem nie raz na serwerze z takim pluginem i nie widziałem żeby mutowane były niewinne osoby :b Link to comment Share on other sites More sharing options...
arq Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Z tym mute mysle ze dobry pomysł, ale troche wiecej osob mogłoby głosować a nie tylko 5 troche mało a ludzi gra duzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackbass Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Jak dla mnie jest to bezsensowne. Admini są od tego by mutować osoby bez mutacji, do tego każdy może indywidualnie zmutować każdego kto mu nie odpowiada w razie potrzeby. Da to tylko większe zamieszanie i skargi typu: "dzieci mnie zbanowały", "nic nie zrobiłem a dostałem mute" . Jak dla mnie zbędne. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VexuAn Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 każdy "przykleił się " do votemute a co sadzicie z no fleshem na swoim Link to comment Share on other sites More sharing options...
VexuAn Posted January 3, 2018 Author Report Share Posted January 3, 2018 12 minut temu, Archi_zEUS napisał: @VexuAn czytamy ze zrozumieniem no wlaśnie ja wypowiadam sie teraz o no fleshu ze od swoich nie masz flesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Dziś jak wrócę to postaram się dograć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts