Bsmilee Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Nick: Bsmilee Wiek: 18 Mutacja: Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Bsmilee/147.135.197.51:27015/ Znajomość amxmodmenu: 6/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Szukałem serwera only awp i całkiem przypadkiem wszedłem na serwer , no i spodobał mi się. Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Spędzam dość dużo czasu na serwerze (bywa że od rana do późnego wieczora) , mam dosyć dobry kontakt z administracja oraz z normalnymi graczami , chciałbym pomóc chłopakom z administracji w dopilnowaniu żeby na serwerze był spokój , żeby każdy kto wejdzie mógł pograć na spokojnie czerpiąc przyjemność z gry na naszym serwerze , a nie usłyszy kilka odzywek dzieciaków i odechciewa mu się grać. Mimo , że jest dość dużo adminów , to jednak są chwile , czasem dłuższe chwile gdzie nie ma admina a na serwer wbija cziter i psuje gre grającym bez chorych haxów. Zapewniam , że dobrze , z pełnym zaangażowaniem będę wywiązywał się z obowiązków jako admin. Posiadasz działający mikrofon?: Tak Kontakt (GG / Steam): GG:61665561 Steam ID: http://steamcommunity.com/id/niewinnieniewiem/ Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTrYkus . Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Na tak , często gra w miarę ogarnięty Zapanuj trochę nad emocjami i będzie dobrze Bsmilee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TabalugaNaPolMetra Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 (edited) Tak jak w przypadku podania "sewQ" mam lekkie obawy , ale bsmaile jest mi bardziej znany ale musi popracowac nad emocjami . 2tyg próbnego jak najbardziej tak. Edited January 4, 2018 by TabalugaNaPolMetra Bsmilee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqash10 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 + często jest na serverze + mikro + steam Ja osobiście nie doświadczyłem temperamentu Bsmilee ale myślę, że jako admin będzie ogarnięty i będzie zważał na słownictwo także na TAK Bsmilee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SewQ Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Na Tak! + wiek + steam + mikro Bsmilee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeDoEs!! Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Też jestem na tak fajny i miły chłopak. Czasami trochę za pochopny w słowach ale myślę że się ogarnie Bsmilee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Ciężko mi ocenić to podanie, ponieważ Twoje GT mnie nie przekonało. Pograj z nami trochę dłużej, daj się lepiej poznać i złóż podanie ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts