Qmaty~ Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Siema, proponuje ograniczyc spam na czacie, tzn ukryć info kto rozbił lm'a, a zamiast tego dać np. info w pluginie " Autoresponder " lub jakims podobnym, by raz na jakis czas informował graczy o możliwosci zdobycia expa i ap za rozbicie lm. 2 rzecz to info o lvl up zrobić np. od 20 lvl, lub w ogóle to usunąć. Pomogło by to znacząco adminowi czytać [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Nie lepiej by było dodać dźwięk gdy ktoś napisze wiadomość na [email protected]? Wtedy by nie było kłopotu ze zgłoszeniami bo wystarczyło by przescrollować konsolę po sygnale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esssaa Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Jestem za dodaniem dzwięku na [email protected] Dobry pomysł nie zawsze jest to zauważalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojdoss Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Jestem za dźwiękiem na [email protected], bo bardzo to pomoze adminom podczas gdy jest spam i nikt nie moze miec wymowek, ze nie widzial [email protected] i ze tak sie zdarza . Jestem tez za zmniejszeniem spamu poniewaz nie mozna sie dobrze komunikowac bo podczas bycia humanem ciezko o sprawdzenie konsoli a pozniej sie gubi ta wiadomosc, a wiadomo mikrofonu tez nie mozna naduzywac Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Witam powiem tak iż spam na say-u nie jest aż tak duży w porównaniu z tym jak jest dużo ludzi na serwerze i każdy się przekrzykuje przez mikrofon to wgl nic nie idzie zrozumieć więc proponował bym najpierw mniej się przekrzykiwać przez mikro lub coś z tym zrobić i potem zająć się say-em bo jeżeli nawet wgra się dzwięk przychodzenia powiadomienia o [email protected] to i tak człowiek nic nie usłyszy jak każdy się kłóci przez mikrofon i się przekrzykuje bo ten bo tamten itd itd serio przeszkadza strasznie w grze jak np 6 osób na raz zacznie konwersacje no ale pomysł z tym dzwiękiem nie jest głupi :3 Marek Koniarek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZgreDeK3 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Poszukałem trochę w kompie i znalazłem stary plugin którego gdzieś tam kiedyś używałem, troche inny wygląd hud + dzwięk wiadomości. Sprawdziłem i raczej plugin sprawny, wrzuciłem w rar'a i powinien śmigać: https://megawrzuta.pl/download/a8444f79e631b7f525118d905a87f729.html Opiekun może sprawdzić jak to tam chodzi i zobaczyć jak się będzie na serwerze sprawował Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Wrzucę pikanie do aktualnego, dziś/jutro się pojawi jeżeli nadal będzie źle ograniczymy spam na say`u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts