Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piszę z taką propozycją aby przy następnym resecie może pomyśleć o usunięciu awansu klas i zbalansowaniu klas premium w stosunku do zwykłych ... Jest to COD 201 gdzie jest 1 pkt za lvl a nie 2 jak kiedyś wszędzie było,moim zdaniem jest to jak najbardziej na plus ale patrząc na klasy premium z mega umiejętnościami i statami jest to troche bez sensu gdzie z każdym kolejnym awansem jest coraz gorzej ... rozumiem że premka jest warta swojej ceny ale bez przesady porównując 201 do 401 czy nawet 501 tam mega premium nie są ta ustawione jak premki na 201 ... jeszcze te dodatkowe umiejętności co awans ... proponuję usunąć kompletnie te awanse bo moim zdaniem jest to bezsens. Kiedyś grałem na servie gdzie również były awanse ale jeżeli się awansowało dostawało się dodatkowe umiejętności ale wraz z awansem klasy zaczynało się znów od 1 lvl więc wydaje mi się że takie coś byłoby racjonalne. Jeżeli ktoś by chcial daną umiejętność i przejście na ten awans zaczynałby od 1 lvl .... albo wgl usunąć te awanse i zbalansować troche te klasy ... 

Dam jeden przykład max hp na premce to 170hp nie licząc klany SuperoS ktory przeniosl sobie lvl na arktycznego lvl ma 20% wiecej dmg z galila 6 dmg z klanu i bije hitami po 62dmg ... gdzie jak jeszcze dojdzie perk do tego ? np platyny 32 ? Szkoda gadać myślę że rozważycie tą propozycję a jeżeli nie no to trudno :P

Pozdrawiam

https://1shot2kill.pl/topic/17975-propozycja/

Propozycja została odrzucona!

Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/17975-propozycja/#findComment-139084

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...