Frizuu Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Witam! Przychodzę z propozycją nowych perkow. Oko ślepca Widzi niewidzialnych kosztem celownika. Radar telegrafisty Widzi wrogów na radarze. (czerwone kropki) Lustrzany byt Posiadając perk masz jedną replikę. Odbija ona 2/1 strzały. Czyli oddaje podwójne obrażenia. Święte naboje Masz 1/6, że gdy trafisz przeciwnika widzisz go przez 3s przez ścianę. Trzęsienie ziemi Masz 1/1 szans, że po użyciu do końca rundy celownik wrogów trzęsie się. Po użyciu się niszczy. Plaga Masz 1/1 szans, że po zaatakowaniu przeciwnika z Deagle zginie on natychmiast. (zablokowany na klasach z deagl) To nie koniec Misiaa and YABADABADOOO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 (edited) 40 minut temu, Freezy! napisał: Witam! Przychodzę z propozycją nowych perkow. Oko ślepca Widzi niewidzialnych kosztem celownika. Radar telegrafisty Widzi wrogów na radarze. (czerwone kropki) Lustrzany byt Posiadając perk masz jedną replikę. Odbija ona 2/1 strzały. Czyli oddaje podwójne obrażenia. Święte naboje Masz 1/6, że gdy trafisz przeciwnika widzisz go przez 3s przez ścianę. Trzęsienie ziemi Masz 1/1 szans, że po użyciu do końca rundy celownik wrogów trzęsie się. Po użyciu się niszczy. Plaga Masz 1/1 szans, że po zaatakowaniu przeciwnika z Deagle zginie on natychmiast. (zablokowany na klasach z deagl) To nie koniec Oko ślepca - za dużo jak dla mnie są już 2 perki które widzą niewidzialnych Radar - spoko ale wątpię, że ktoś będzie go używał oprócz mnie bo ja z chęcią ponieważ często zerkam na radar Lustrzany byt - ten perk jest bardzo fajny i chciałbym go zobaczyć na serwerze Święte naboje - też fajny perk ale nie lepszy od poprzedniego Trzęsienie ziemi - bardzo fajnie tylko zmieniłbym to, że ekrany wrogów trzęsą się przez np 10s lub 15s bo cała runda to za dużo Plaga - 1/1 dla mnie za mocne minimum 1/3 Edited December 29, 2017 by JANUSZ po piwie Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 to jadymy. Oko ślepca. Eh Radar? Info od Boga brzmi lepiej i jest to dobry perk przydaje sie na pake hosty i jak ktoś sie skampi a został sam Lustrzany spoko fajny Święte naboje? nazwa taka sobie ale pomysł fajny. Trzęsienie ziemi widziałem podobny perk o nazwie WINO opis: masz 1/? zależności od serwera że po trafienie przeciwnika będzie mu sie trząsł ekram efekt działa przez 5-15 sekund w zależności od serwera. Więc myśle że sie przyda Plaga? Nie jest zły choć trzeba go troche poprawić. 1/1 z deagla to jak niewidka na kosie. Nazbyt silny. 1/3 też za silny. Wystarczy odrobina inta i 1/3 wchodzi prawie zawsze. Do perku zmiana nazwy albo działania. Proponuje że na początku rundy zabija 3-5 w zależności od inta osób w przeciwnym teamie albo w sumie z graczy na serwerze niszczy sie po uzyciu. I to jest PLAGA nie może być niestety stała bo byłby to spory problem. Ale gdyby dropił jak alfa czy podobne perki o sporej mocy dałbym 3 możliwe użycia a potem sie niszczy Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 [V.I.P] Chwila odpoczynku Po użyciu perku na 10 się stajesz się obserwatorem. Po czasie wracasz na spawn swojej drużyny pełny hp i ammo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack The Ripper COD Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 ee taki sobie Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Powiem ci ciekawy pomysł i aż sam jestem ciekawy czy taki perk by się sprawdził. Brawa za pomysłowość. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeXoNe Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 To oko ślepca brzmi nieźle grywając na innych codach spotykałem się z radarem telegrafista też spoko przydatne więc myślę że to dobre pomysły Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeXoNe Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Co do nowego perku mam pomysł . Perk " Joint" Po użyciu spowalnia przeciwnika na 5 sekund oraz daje mu zmniejszona widoczność odnośnie ustalonego procentu . Na pewno w jakiś stopniu pomoże to nowym graczom w zabiciu graczy z większym lvl od siebie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Dzieki za porpozycje, byc moze przy dodawaniu nowych perkow cos wybierzemy YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts