HiTMaN. Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Twój nick: Nick gracza/admina na którego składasz skargę: *Wolf* ADMIN Dokładny czas zdarzenia: 29.12.2017 IP/STEAM_ID: Opis sytuacji: *Wolf* zbanował mnie za skanowanie płotu chodz go nie skanowałem bo waliłem w niebo a że poczatek rundy był to mnie zbanował. Dowód (demko/ss): 2017-12-29 HiTMaN. *Wolf* Skan plotu 30 Minut(y) Chciał bym żeby ten administrator został upomniony i żeby uważał na serwerze kogo i za co banuje. Jego podejrzenia nie mają znaczenia liczą sie dowody. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 (edited) Powiem ci tak, jeśli zrobiłem błąd to przepraszam. Z mojej perspektywy to wyglądało tak, że szedłeś od respa tt i strzelałeś ze scouta i wyglądało to tak jakbyś skanował. A mogłeś dać demko. I tak jak mówiłem jeśli ban był niesłuszny to wybacz @HiTMaN. . Edited December 29, 2017 by JANUSZ po piwie Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiTMaN. Posted December 31, 2017 Author Report Share Posted December 31, 2017 Wybaczam. Nie było tematu. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts