Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: AWATARKJ
SteamID: STEAM_1:0:1150432971
SteamCommunity ID: 76561200261131670
Adres IP: Ukryty
Typ Bana: SteamID
Powód Bana: skanujesz
Wykonano: 2017-12-25
Długość Bana: 180 Minut(y)
Wygasa: 2017-12-25 (już wygasł)
Zbanowny przez: Marek Koniarek
Zbanowany na: {ZOMBIE+EXP 71LVL|RESET 22.12|DIAMENT BRONIE|22-9 FREEVIP}{1Shot2Kill.pl} @ 1shot1kill.pl (zm_battle

Wnosze o wytluamczenie mi co to znaczy skanuje na tej mapie co dostalem

tego bana zawodnicy czyli ludzie byli w tunelu tak zwanej kampie ja grajac zombi wskoczylem nad ta kampei tam byla jakby to okreslic lub ujac  byla siatka maskujaca czy cos zaczolem w to drapac uderzac  i zarazilem 2 osoby ktore przebywaly w tej kampie Ja bylem nad nimi w tym czasie.. Musze przyznac nei wiedzialem ze tak mozna zarazic na mapie i po chwili nie dostalem zadnego wytlumaczenia ostrzezenia tylko ban na 3h za skanowania . ( a co ja jestem ksero ze skanuje plik?) no panie Koniarek prosze wyjasnic mi to jesli ma pan odwage. Dodajac jezeli to sa bugi na mapie bo tak moge to nazwac to trzeba to naprawic z laski swojej a nei banowac graczy                                                                                                           Z powazaniem AWATARKJ

https://1shot2kill.pl/topic/17743-skarga-marek-koniarek/

Ja mogę Panu wytłuamczyć

Skanowanie to takie działanie gdzie nie masz dostępu  do gracz i próbujesz to robić przez ścianę, sufit. siatka owa to był sufit bez luki.

Szaparowanie  czynność gdzie jest przestrzeń w ścianie gdzie da rade rzucić do środka kampy np granat i da radę włożyć łapkę.

Następna kwestia proszę się zastosować do wzoru.

Gracz wchodząc na serwer akceptuje regulamin, a w regulaminie jest napisane "2.2 Całkowity zakaz skanowania (Szparowanie dozwolone) "

Ban został nadany słusznie.

Pozdrawiam ZoSia

https://1shot2kill.pl/topic/17743-skarga-marek-koniarek/#findComment-137066

Odpowiedz niezbyt satysfakconujaca od pani.  W regulaminie nei jes napisane co to jest skanowanie wiec zostalo mi to teraz przez szanowna pania wytlumaczone co jest

dla mnei duza niesprawiedliwoscia poniewaz otrzymalem tak zwanego bana za skanowanie ktore byla dla mnie duza neijasnascia i nei zostalo mi podyktowane zgodnei z regulaminem

Pozwoel sobie przytoczyc regulamin w ktorym jest napisane;

Kodeks 2. ustep 2 - 2.2 Całkowity zakaz skanowania (Szparowanie dozwolone

dobrze za to dostalem ban jednak ilosc czasu za niego byla tylko i wylacznie inicjatywa admina ktory sam zdecydowal nei biorac pdo uwage regulaminu o tym jak ma zostac wybrana kara. Treaz pozwole sobie znowu przytoczyc regulamin w ktorym jak sadze jest o tym zmianka jednak dla mnei jest to blad w waszym prawie i niejasnac udowadniajaca brak poszanowania dla osob nei znajacych waszych obyczajow praw serwerowych i uzywanego jezyka czyli miejscowego zargonu

4.9 Zarażanie ludzi przez sufit : Ban do 3h. Jak widac jest ban za zarazenie przez sufit nie ma zminaki za skanowanie. Dopiero pani w swoim poscie zamieszcza mi ta informacje

dla zrozumienia i wyjasnienia. Dla mnewi jest to ujmujac w delikatny sposob brak dokladnych informacji i ja jako gracz nowy dopiero poznajacy ten serwer nie moglem zrozumiec

czym jest skanowanie poniewaz j jak jzu wspominalem wasz miejscowy zargon  ktory dla mnie byl nei jasny i za slowem skanowanie dopiero po pani interpretacji kryje sie slowo  i tu cytuje pani slowa ,,Skanowanie to takie działanie gdzie nie masz dostępu  do gracz i próbujesz to robić przez ścianę, sufit. siatka owa to był sufit bez luki. '' Konczac juz wyczerpujacy temat moge dodac ze admin pozwolil sobie na naduzycie i brak jakichkolwiek informacji dla gracza idac tym samym na latwizne i naduzywajac swoich kompetencji ale jak widac co kraj to obyczaj wiec przyjmuje tego bana do swojej swiadomosci i wyjasnione mi prawo

Z powazaniem AWATARKJ

https://1shot2kill.pl/topic/17743-skarga-marek-koniarek/#findComment-137352

Ale czy ty jesteś za przeproszeniem "Debilem" czy "Debilem"?

o ile pamiętam za Mojej Kadencji (A to było jak ty latałeś na ZH (Zombie Hell) i Płakałeś że cię zabijali na 1 nocy) od zawsze były bany za Skanowanie

Zosia Dobrze Wyjaśniła Pojęcia które dla niektórych graczy ZM są mylące (Skanowanie to nie to samo co Szparowanie)

"Kodeks 2. ustep 2 - 2.2 Całkowity zakaz skanowania" a ty co do kija kolejny Rutkowski?

4.9 Zarażanie ludzi przez sufit : Ban do 3h. Jak widac jest ban za zarazenie przez sufit nie ma zminaki za skanowanie. - boże widzisz i nie banujesz Gdyby NEQU wprowadził bany za głupotę to byłbyś Faworytem

dla zrozumienia i wyjasnienia. Dla mnewi jest to ujmujac w delikatny sposob brak dokladnych informacji i ja jako gracz nowy dopiero poznajacy ten serwer nie moglem zrozumiec - Debilizm LVL Guag

Konczac juz wyczerpujacy temat moge dodac ze admin pozwolil sobie na naduzycie i brak jakichkolwiek informacji dla gracza idac tym samym na latwizne i naduzywajac swoich kompetencji ale jak widac co kraj to obyczaj wiec przyjmuje tego bana do swojej swiadomosci i wyjasnione mi prawo - a ty co do kija Strażnik Guagu że tak z prawem wyskakujesz?

Normalnie widać że temu Koledze brakuje piątej Klepki i próbuje na siłę przyczepić się do wszystkiego co jest napisane w regulaminie (czytanie ze zrozumieniem się Kłania)

aaa wracając do czytania ze zrozumieniem aż musiałem wejść na stronę z Kaligrafią aby rozszyfrować twoje słowa (a sprawdziłem wszystkie możliwe języki i okazało się że jedyny język który to obsługuje to UWAGA ALLERT: WRZŁOPIARSKI DING DING DING DING DING

na zakończenie BREAKING NEWS: PANA OD SKARGI POP*******ŁO

Dziękuje za Uwagę i czekam na Hejty :)

https://1shot2kill.pl/topic/17743-skarga-marek-koniarek/#findComment-137567

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...