.::MajsterxD::. Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Nick:.::MajsterxD::. Imię:Wojtek Wiek:17 Znajomość AMX (1-10):6 Sprawny i działający mikrofon:Tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/account/manage/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Ponieważ wkurza mnie wiele rzeczy/osób i gdy często jestem online i chciałbym pilnować porządku Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Niestety nie posiadam.(ostatnio sprzedałem) Staż w Counter-Strike 1.6:+4 lata Czy posiadałeś już admina?:Nie W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Reklamy, znajomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 To twoje GT nie działa Podałeś zły link. Admin powinien być opanowany. Flagi są po to aby pilnować porządku, a nie mścic się na osobach które cię denerwują. Steam...mogles nie sprzedawać Osobiście jestem na nie! .::MajsterxD::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Nie spelniasz wymagan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts