Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ass
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Ass/145.239.237.178:27015/
Steam/Non Steam: Tak mam :)
Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod:  Tak posiadam doświadczenie w Administrowaniu na serwerach ponieważ, miałem na dawnym zombie modzie strzelnicy konin Administratora która już upadła także miałem na serwerach only dd2 i także miałem tutaj na serwerze na zombie modzie Administratora i spełniałem go bez żadnych zarzutów
Staż na serwerze: ponad 2 miesiące i mam już przegrane 13k minut na serwerze więc staram się poświęcać jak najwięcej czasu dla tego serwera ponieważ lubię grać na nim i mam bardzo dużo znajomych osób tam gdzie jest bardzo miła atmosfera <3
Znajomość AMXX (1-10): 7
Mikrofon Tak/Nie: Oczywiście że Tak
Dlaczego Ty: Ponieważ miałem tutaj Administratora, i bardzo dobrze spełniałem swoją rolę jako Administrator, i nikt nie miał do mnie żadnych zastrzeżeń grało wtedy bardzo dużo ludzi każdy wypełniał swoje cele nie było z nikim problemu, uważam że bardzo się wtopiłem w otoczenie i nikomu nie zawadzam swoją obecnością na serwerze, staram się być pomocny dla każdego gracza, zawsze udzielam  odpowiedzi na każde zadane mi pytanie lub problem nigdy nie faworyzuje nikogo, każdego traktuje tak samo nie wywyższam, się ponad graczy grających na serwerze, ponieważ każdy zaczyna swoją przygodę na zombie modzie tak jak ja kiedyś zaczynałem swoją przygodę, każdy popełnia błędy nikt nie jest najlepszy także więc, staram się każdego z osobna traktować równo :) mam kulturę w sobie, bardzo mocno zmieniłem swoją postawę i nastawienie regularnie udzielam, się na forum staram się dawać serwerowi od siebie jak najwięcej próbuje pomagać rozstrzygać problemy graczom w jak najlepszy sposób, a nie przez kłótnię myślę że nadaję się na Administratora "Zombie Moda" wcześniej nie było ze mną żadnych problemów nie było skarg na mnie, więc dokonywałem dobrych wyborów a jak teraz widzę jak siedzę na serwerze rzadko są Administratorzy nie mówię, że ich w cale nie ma otóż są ale mają swoje własne realne życie i też nie mogą poświęcać się serwerowi z całego serca, za to ja staram się siedzieć długo na serwerze i pomagać na serwerze tak jak i na forum, posiadam steam zawsze wejdę gdy będę potrzebny a także chcę rozwiązywać spory i kłótnie pomiędzy graczami tak aby każdemu grało się bardzo dobrze na naszym serwerze, i żeby bardzo miło wspominali przeżycia na owej grze "zombie mod" i zapraszali jeszcze więcej znajomych a także i sami wracali do nas, będzie mi bardzo miło jak ponownie otrzymam szansę bycia Administratorem tej super serwerowni.

Trochę napiszę o sobie: jestem osobą bardzo pozytywnie nastawioną do życia, nie jestem kłótliwy staram się być fair-play dla każdego, mam mózg i nim myślę nie podejmuje pochobnie decyzji, staram się najpierw wysłuchać dwóch stron zanim cokolwiek zrobię, mam bardzo dużo znajomych i nie mam z nimi problemów, także jestem uczuciową osobą i łatwo mnie zranić myślę że nie jestem jakąś zło osobą nie ma co sobie słodzić bo każdy nie jest idealny także chciałbym uzyskać Administratora i pomagać graczom z całych sił tak jak Administracji na serwerze jak i na forum :)

Kontakt: Steam , GG , Forum

https://1shot2kill.pl/topic/17711-podanie-na-administratora/

Twoje podanie zostało przyjęte!

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/17711-podanie-na-administratora/#findComment-136939

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...