pOlimontO #buttplugs4lyfe Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 (edited) Próbowałem sms '' pukawka '' do 75480, ale to po prostu powiedzenie "nie mogę wysłać wiadomości" "POMÓŻ MI! Czy to może dlatego, że nie jestem w Polsce? A ponieważ wysyłam wiadomość do innego kraju? Edited December 26, 2017 by pOlimontO #buttplugs4lyfe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner salvatore Posted December 26, 2017 Owner Report Share Posted December 26, 2017 Polecam sprawdzić czy nie masz zablokowanych sms-ów premium czyli tych które zabierają pieniądze z konta oraz czy kwota którą masz na koncie wystarcza do tego żeby opłacić vip-a plus dodatkowe opłaty za sms jeśli wysyłasz go z innego kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
impowered Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Jak dalej będzie problem z wysłaniem to przypominam o innych metodach płatności jak przelew lub PSC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Jeżeli nie ma Ciebie w Polsce, numer masz zagraniczny to sms'a nie wyślesz. Jedyna opcja wtedy- PP / PRZELEW / PSC. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts