Oczko! Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 (edited) Kradzież konta pod nickiem " Oczko ". Nie wiem jakim cudem osobnikowi udało się dokonać kradzieży ale mu się to udało . Jestem od dwóch dni u rodziców na święta i nie wchodziłem na serwer, dzisiaj sobie chciałem chwilkę pograć a tu niespodzianka w postaci takiej,że nie mogę się zalogować na konto.Osobnik troszkę się przeliczył bo akurat aktywnie rozmawiałem z innymi graczami przez mikro czego on nie czynił co od razu budziło podejrzenie wśród innych Jeżeli napisałem posta w złym dziale to przepraszam, ale chce jak najszybciej rozwiązać ten problem bo nie chce żeby jakiś "Janusz" grał na moim koncie w które dość troszkę zainwestowałem. Dodam,że osobnik przed momentem był na serwerze Edited December 25, 2017 by Oczko7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts