luks662 Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Twój nick:` PasQudnY Nick gracza / admina na którego składasz skargę:blyatxd. Dokładny czas zdarzenia:23:40 , 2017.12.24 Opis sytuacji:A wiec tak , zaczęło się nad tym że pisałem : " znów jestem zombiakiem po raz 3-4 " , a nasz adminek pisał że (nie mam płakać , ogarnij się , placzek) . Doprowadzasz tylko do stanu nerwowego a jak napisalem 'idiota" to zaraz ban xD . Dowód (demko + czas / ss):chyba nie ma co tu pokazać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauware Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Ta skarga jest tak żałosna że nie ma co rozpaczać nad Twoim banem, bo jest słuszny. To nie wina admina że jesteś po raz któryś w TT tylko od serwera i balansu jaki na nim panuję, więc swoje durne komentarze pozostaw dla siebie to nie będziesz mieć problemów. Admin miał prawo poczuć się obrażony i miał prawo Cie zbanować. Nie widzę dalszego rozpisywania i tracenia czasu na takie bzdety. Pozdrawiam Blyatxd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolip Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Według mnie skarga wogóle nie powinna być napisana ponieważ jest tak żałosna , że aż żal patrzeć więc proszę osobiście o jej rozpatrzenie i usunięcie lub zamknięcie jak najszybciej oraz o ostrzeżenie dla użytkownika @luks662 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blyatxd Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Poczułem się obrażony, wiec dałem bana. W czym Ty widzisz nadal problem? W tym ze po raz któryś z rzędu byłeś Zombi(TT)? Czy to od nas, Adminów zależy kiedy jesteś tt/ct...nie. Ban słuszny. Skarga bez dowodów Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Po prostu zamknę xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts