mareczek Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 (edited) Nick:mareczek Wiek:(Minimum 16 lat)mam 20 Link do GT:GameTracker.com:mareczek Steam/Non Steam:no steam Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: bylem adminem na serwerze zombi i mam doswiadczenie e byciu nim Staż na serwerze:4 lata cs 1.6/go Znajomość AMXX (1-10):6 Mikrofon Tak/Nie:tak Dlaczego Ty:chce zostac tu adminem ponieważ wielu graczy nie przestrzega regulaminu i go łamie go jak np brak celi czy cheatowanie wiec chce to zmienic :) Kontakt : ts,GG Edited December 24, 2017 by mareczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Jestem na Nie : - Brak steam - zbytnio żeś się nie rozpisał - Konto pod podanie + wiek - gt słabe - aktywność forum tragedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maszynika Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 (edited) NA OGROMNE NIE Nigdy nie widzialem cie na serwerze a kazdy gracz wie ze siedze tam najdluzej. Gt lezy totalnie o forum juz nie wspomne. Staz na serwerze- chodzi od kiedy grasz na tym serwerze a nie w 1.6 i go. Nie do konca sie rozpisales dlaczego ty. Non steam tez daje wielki minus. JESZCZE RAZ WIELKIE NIE Edited December 25, 2017 by Maszynika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Na nie!! Nigdy cie nie widzialam. Konto pod podanie Podanie slabo przekonujace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojdoss Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Na nie jest tylko jeden powód, jak gram gram tak Cie w ogóle nie widziałem na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
PieceOfCake Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Kim ty jesteś? Oczywiście, że jestem na NIE. Powody: Pierwszy raz widzę taki nick, brak steam, zero informacji o tobie, danie tobie admina jest jak danie komuś bomby: odda ją albo wysadzi pół dzielnicy. nawet nie potrafisz podać linku do GT, a podobno masz 20lat nigdy nie słyszałem cb przez mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts