Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.e56ecab7e035759b19bd267553fe20cf.png

Witam Was serdecznie w kolejnym "Pod ostrzałem"!

W dniu dzisiejszym na celowniku znalazł się @FrozenExecutor.

Zapytałam kilka osób, co sądzą na jego temat.

Oto co mi odpowiedzieli:

Użytkownik numer 1:

" Szkoda, że tacy ludzie jak on są teraz tylko zasłużonymi, bo praca jaką wykonywał - piękna sprawa! "

Użytkownik numer 2:

" Frozena za bardzo nie znam, ale jest sympatyczną i przyjazną osobą, byłym opiekunem. Robi za**b**** skiny do broni! Polecam <3 "

Użytkownik numer 3:

" Nie znam kolegi, ale z opowieści słyszałem że jest nie do zabicia :D "

Użytkownik numer 4:

" Działał na go modach i zajmował się skinami. Zawsze dobra robocizna, skiny to strzały w 10 w jego wykonaniu za co mu wszyscy dziękujemy.  "

Użytkownik numer 5:

" Dobry Ziomek o dobrym sercu. "

Użytkownik numer 6:

" Bardzo w porządku człowiek, robi świetne skiny i widać, że ma do tego smykałkę. Lubi czasem pożartować, ale jak trzeba to i jest poważny i konkretny. Co tu dużo pisać. Przyjemna i dobra osóbka. 
PS. Sorki Frozen, że tych modeli jeszcze nie ogarnąłem, ale mało czasu mam ostatnio :D  "

Użytkownik numer 7:

" Niestety nic o Nim nie mogę powiedzieć, ponieważ go nie znam. :/ "

Użytkownik numer 8:

" Frozen spoko morda, ogarnięty i dobrze się sprawował jako opiekun. Grywam z nim od czasu do czasu na go modzie. Śmieje się ciągle ze mnie, że gram na 40 fpsach XD "

Użytkownik numer 9:

" Spoko koleś, trochę lami w cs'a ale co zrobić :D

Ma głowę do skinów :D "

Użytkownik numer 10:

" Wpadnij na kolacje, obgadamy go.

Pozdrówki ♥ "

Użytkownik numer 11:

" Nie znam, kojarzę go z widzenia :D "

Użytkownik numer 12:

" No co tu pisać, Frozenek jest bardzo ogarniętą osobą w grze tak jak i na pewno w realu :D. Jest śmieszną osobą i odpowiedzialną,  zawsze jak mam jakieś problemy on zawsze odpisze i pomoże :). "

Użytkownik numer 13:

" Wspaniały człowiek, niezastąpiony przyjaciel :D Jest to jedna z nie wielu osób za którą skoczyłbym w ogień bez zawahania :)

Zawsze można na niego liczyć. Świetnie sprawował się jako admin i jako opiekun. Ostatnio ma mniej czasu dla mnie i nakopie mu jak się nie ogarnie. "

Użytkownik numer 14:
" Jest to bardzo dobry gracz,niekiedy dostanie ładną głowę,przystojniacha. :D "

Użytkownik numer 15:

" Nie znam go w ogóle, nie mogę nic o nim powiedzieć. "

Użytkownik numer 16:

" @FrozenExecutor jest bardzo porządnym człowiekiem, pomógł mi już nie raz i nadal czegoś nowego się uczę. Graczem jest wyśmienitym i szkoda, że tak szybko musiał opuścić posadę opiekuna. "

Użytkownik numer 17:

" Patryk to super gość! Zawsze pomoże, gdy potrzeba, najlepszy opiekun jaki mógł się trafić :D  "

Użytkownik numer 18:

" Hmmmm... No więc tak, gdy zaczynałem grać na Go:Modzie Frozen był jeszcze zwykłym adminem tego serwera. Gry Roni zrezygnował z posady Frozen przejął ją. Naprawdę się starał i to bardzo w rozwój serwera ale także aby dla Nas adminów i graczy na serwie było dość przyjemnie. No co ja mogę o Nim powiedzieć? Jest bardzo pracowitym człowiekiem (czasami xD), dużo gada. No swój chłop no. No i niech troszkę mniej pije haha. "

Użytkownik numer 19:

" Frozen to super gość, bardzo dobrze mi się z nim rozmawia. Jest wspaniałym facetem i życzę mu, aby wszystko mu się poukładało tak jakby tego chciał. Chciałabym, aby szybko do nas wrócił, bo tęsknimy za Tobą i Twoimi wspaniałymi skinami (motylki super <3). :D

Pozdrawiam bardzo cieplutko. ;)

Użytkownik numer 20:

" Dobry admin, ma dryg do kolorowania broni do cs 1.6 i w sumie tyle co mogę o nim powiedzieć. "

Użytkownik numer 21:

" Za dużo się nie wypowiem bo nie miałem z tym użytkownikiem dużo do czynienia ale z tego co pamiętam dobry admin z go moda i zresztą późniejszy opiekun serwera. Jak już rozmawialiśmy/rozmawiamy to wydaje się spoko :D "

Użytkownik numer 22:

" Co bym nie napisał, to się pewnie domyśli, że to ja :P

Świetny admin, bardzo dobry opiekun, człowiek, który spokojem mógłby 1/3 sieci obdzielić i by mu jeszcze zostało.

Jego robota nad skinami jest fenomenalna, aż się miło gra. :D "

Użytkownik numer 23:

" Nie znam go tak xd "

Użytkownik numer 24:

" Jest super graczem. Ma bardzo fajny avatar :D Wykonał dobrą robotę na tej sieci i widać, że dawał z siebie wszystko. Moim zdaniem wzorowa osoba. Oby więcej takich ! ;) "

Zapraszam na kolejne "Pod ostrzałem".

Szykuj się, bo następny na celowniku możesz być Ty!

Edytowane przez Misiaa
https://1shot2kill.pl/topic/17419-pod-ostrza%C5%82em-frozenexecutor/

Kilka osób jestem w stanie wypisać, ale to ich anonimowa ocena i niech taka zostanie.

Dziękuję wszystkim za wyrażenie opinii na mój temat. Sądziłem, że znajdzie się tam chociaż troszkę krytyki. 

https://1shot2kill.pl/topic/17419-pod-ostrza%C5%82em-frozenexecutor/#findComment-134585

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...