Jump to content

Maszynika
 Share

Recommended Posts

Nick: мошенника
Link do GT:https://www.gametracker.com/player/%D0%BC%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/145.239.237.178:27015/
Steam/Non Steam: Steam
Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: Byłem chociażby tutaj adminem. Oprócz tego kilka razy na innych sieciach.
Staż na serwerze: od początku sierpnia (z krotka przerwa)
Znajomość AMXX (1-10):6-7
Mikrofon Tak/Nie: Tak
Dlaczego Ty: Jestem już doświadczonym graczem na tym modzie, staram się pomagać innym w miarę swoich możliwości. Ostatnio dużo poleciało degradów, więc aktywność adminów spadła. Ja jako maniak gier (głównie na zm) jestem aktywny, dużo gram i w moich godzinach gry nikt nie będzie łamał regulaminu (jeśli dostane admina oczywiście). Zmieniłem swoje zachowanie do graczy, z którymi miałem spinę i myślę, że na długi czas tak pozostanie (wyjątkiem jest Wassup, który ma problemy o byle co i nie da się z nim zawrzeć soja, ostatnio jak grałem zaczął mnie obrażać od noobów i ciot, bo miałem kupione DMG, dodam, że admina wtedy też nie było). Myślę, że nie jeden ma z nim spinę.  
Kontakt: Steam, TS,

Na Nie ponieważ nie wierze w przemiany wciągu 7 dni.

Nie zauważyłam, zmiany w Twoim zachowaniu, wciąż jesteś mściwą osobą, która manipuluje nie którymi adminami. (przykre, ale prawdziwe)

Nie widać żadnej pomocy z Twojej strony wobec nowych gracz. Więc nie masz żadnych możliwości? To po co taki administrator?

Tak jak w poprzednim podaniu nie zmieniłam zdania na Twój temat.

Ponieważ po ostatniej sytuacji, gdzie uciekłeś z serwera (reconnect) przed zabiciem to dostałeś za to bana, Po chwili  od Administratora jednego dostałam wiadomość "Rusek mi kazał" i rzucał nie udolne paki.

Jeżeli chodzi Ci o Twojego współtowarzysza, który otrzymał degrada to zasłużył sobie. Ponieważ co to za admin, co obraża osobę, która za sponsorowała serwerownie dosyć dużą kwotą. Takich ludzi nie chcemy mieć w szeregach, które manipulują, obrażają, łamią REGULAMIN, nie znają regulaminu!!!

Ciężko jest zaufać osobie, która posiadała admina i dostała degrada za nadużywanie swojej władzy skąd możemy mieć pewność, że znów nie zaczniesz?

W końcu nie potrafisz wytrzymać 2 tygodni bez bana.

Dużym plusem jest to, że Faktycznie jesteś maniakiem gier i masz dużą aktywność, ale to nie wystarczy.

edit: "wyjątkiem jest Wassup, który ma problemy o byle co i nie da się z nim zawrzeć soja" "Myślę, że nie jeden ma z nim spinę." (specjalnie omijam tą wypowiedzi gdzie on niby Ci ubliża ponieważ nie ma dowodów na to) Wassup potrafi być upierdliwy, jeżeli  ktoś jest nie fair. Dlaczego inni gracze nie maja z nim tak spiny?

Edit Trzeci:

Nie pisałam, aby wyzywał, zgłasza być może wam na ts.

Chwalę go za to, że jest aktywny, ale to jest za mało,

Proszę trzeci zapoznaj się z moją opinią jeszcze raz, bo chyba nie zrozumiałeś.

Osoba, która manipuluję jest potrzebna?

Osoba, która się mści jest potrzebna?

Osoba, która nie pomaga jest potrzebna?

Osoba, która zna regulamin i łamie go jest potrzebna?

Screenshot 2017-12-18 19-19-41.jpg

Screenshot 2017-12-18 19-21-07.jpg

Edited by ZoSia

Jak ja razem z nim gram jest zupełnie inaczej niż opisała Zosia. Nie wyzywa, zgłasza, jest aktywny, wszędzie go dużo(w pozytywnym znaczeniu),ogarnia moda jak mało kto, do tego miał tutaj już admina. Nie wiem co mam o tym myśleć, bo wydaje mi się że teraz jest wszystko w porządku, a tutaj takie słowa?

1 godzinę temu, ZoSia napisał:

Na Nie ponieważ nie wierze w przemiany wciągu 7 dni.

Ja potrafiłem się zmienić w podobną ilość dni. Chociaż ostatnio jestem prowokowany i straszony armią. Znów zaczynam widzieć w swoim zachowaniu dawnego mnie, staram się to ogarniać i nie dam się prowokować... 

Wracając... Uważam, że każdy powinien mieć szansę i jestem jak najbardziej za okresem próbnym(skoro są podzielone zdania i dziwne opinie na temat sytuacji, które przy mnie nie miały miejsca).

Edited by Guest

Jestem na tak Dlaczego ?

Już tłumaczę pomimo jego wieku jest bardzo ogarniętą osobą pomaga nowym graczom co jest kolejnym plusem,jest bardzo aktywny na serwie idzie z nim pogadać.

Co do skakania w kampie to ma on do tego pełne prawo a nikt mu tego nie zabroni a kupowanie moda bo potrafi nabić szybko ap i go kupić nie raz z mała pomocą kolegów którzy dokładają mu się do tego moda...

Może i dostał kilka banów na serwie ale jego zachowanie się poprawiło i widać że zależy mu nad tą posadą admina.

Jestem na TAK! :)

Na początku napisze: Diametralna zmiana zachowania, jest ona widoczna gołym okiem jeżeli chodzi o stosunki z innymi graczami.
Nie daje się prowokować, współgra z innym, odpowiada nowym na pytania, jest tutaj duża zmiana.
Oczywiście miejmy na uwadze poprzedni wybryk jego, natomiast jestem za tym by przyjąć go na okres próbny.

Prosta sprawa: jeżeli się poprawił to utrzyma to cały czas, jeżeli tylko udaje tak jak uważa Zosia to wyjdzie to w praniu, lecz ogrom czasu jaki poświęca na zm przemawia za tym by dostał swoją szanse.
Jestem na TAK.

Jestem na tak: 

Z tym panem gram praktycznie parę godzin dziennie, widoczna poprawa od czasu zeszłego bana, zna regulamin,( przytacza mi go, gdy zauważa że ktoś go łamie). Umie się zachować i powstrzymać od niepotrzebnych kłótni. Czas jaki poświęca temu serwerowi jest widoczny i to jak najbardziej na plus. Moim zdaniem warto dać szansę, chociaż na okres próbny. 

Jestem na nie ponieważ kolega jest mściwy obraża i grozi graczą... np wezmi takiego mnie sam sie przekonałem jaki jest ponieważ miałem misje na paki i musiałem ja zrobić automatycznie zaczęło się wyzywanie od najgorszych i ze będziesz miał paki co runde nie pograsz sobie .... to już sie robi żałosne i nudne z tymi pakami itd jaki z cb by był Administrator jak ktoś ci pake rzuci to co dasz mu bana za utrudnianie gry ?? I obgadujesz ludzi np "Zosie" slyszalem nie raz na serwerze ;) bugujesz "vote" ostatnio jak graliśmy specjalnie blokowałeś mi kampy gadałeś ze sobie nie pogram itd czyli podsumowując:

- mściwy

- wiek 15 lat a taki zadziorny... powinniśmy się trzymać regulaminu który mówi "Minimum 16 lat " sam czepiałeś się tymiana że ma 15 lat a dostał "Administratora" więc osoby które mają poniżej 16 lat powinny w ogóle podania nie składać ponieważ po coś chyba ustalony jest taki wymog 

* apropo Wassupa nie mam z nim spiny i jest normalnym graczem ktory lubi czystą grę której ty nie dajesz, więc chyba nie wszyscy mają z nim spine... a po drugie co to za gadanie że mam z nim spine jako iż startujesz na administratora to powinieneś zachować trochę godności i manier i sam od siebie zaprzestać sporu lub całkowicie go unikać a nie tłumaczyć sie tym że tylko z wassupem mam spine 

- zarizumiały

- grozisz innym graczom

- łamiesz regulamin typu "vote" bugujesz wszystko co popadnie uciekasz przed zarażeniem/zabiciem i wiele wiele innych

- upodabniasz sie do dawnego "trzeciego"

- masz dużo banów jak na startowanie na administratora

*i dodam jeszcze że jesteś takim typem że jak ktoś mowi że potrzebuje na moda i chce go kupić to ty specjalnie kupujesz moda już w drugiej rundzie to tez moim zdaniem jest prymitywne i żałosne tak Administrator nie robi a widać że to jest robione tylko na złość ;)

* ostatnio jak dostales bana na godzine od neqa przez Zosie to było grożenie że jeszcze zobaczy jak bedzie miała pr*******e i rozne inne tego typu słowa

Dla mnie na nie nie potrzeba nam takiego Administratora ponieważ ludzie przestaną grać i będą wychodzić z serwera i teraz pewnie za to co napisałem xd to dopiero sobie nie pogram i będą grozby ale no cóż życie wole nie pograć niż taka o to tutaj osoba ma być "Administratorem"

I w dodatku jest bardzo dużo "Administratorów więc nie dałbym tobie takiej władzy" ponieważ pewnie by było tak samo jak z twoim kolegą ktory dostał degrada ;)

Edited by Ass

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.