Jump to content

Podanie na admina COD 401 `BadGamer

`BadGamer
 Share

Recommended Posts

Nick: `BadGamer

Imię: Jakub (Kuba)

Znajomość AMX (1-10): Według skali podanej przez was to myślę że dam sobię taką 9.

Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej jest!

Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/`BadGamer/91.224.117.247:27015/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym dostać od was szansę jako administrator aby zmniejszyć liczbę osób łamiących regulamin na serwerze. Zaprowadzić porządek. Pomóc aktualnym adminom, gdyż nie zawsze jeden admin da radę upilnować 30 osób (np. na mapie de_eldorado podczas skanowania i rash'u jest to trudne dla jednej osoby).

Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeśli tak, podaj STEAM_ID: Swoje konto steam z CS sprzedałem jakiś rok temu więc gram NON STEAM. Uważam że konto steam jest przydatne ale można sobie poradzić bez. (NIE)

Staż w Counter-Strike 1.6: Jeśli się nie mylę to z przerwami od 7 roku życia.

Czy posiadałeś już admina?: Oczywiście! Posiadałem już admina na serwerach, COD MOD, Jaill Break, ONLY DD2 (Niestety nie na tej sieci). Byłem również współwłaścicielem sieci (stąd znajomość AMX, a dokładniej pluginów itp.)

W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Znalazłem go w proponowanych serwerach na CS i zostałem na dłużej.

Pragnę również dodać, że z wymagań spełniam prawie wszystkie (brak steama, no i brakuje mi kilku postów na forum do tych 20).

Normalnie zaczekałbym z podaniem ale coraz częściej dokucza mi brak obecności admina na serwerze (to nie jest jakaś skarga czy coś, bo każdy ma własne życie, a admini i tak bardzo dużo grają). Co do braku postów, to moje zdanie jest takie, że wolę spędzić ten czas na serwerze i Team Speaku , niż wypowiadać się w postach, które nic nie znaczą. Rozumiem, że jest to brak spełnienia wymagania i przyjmuję to na klatę, ale wyżej podałem już powód mojej niecierpliwości.

Pozdrawiam `BadGamer!!!

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.