Duck Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 (edited) Nick w grze: Duck Wiek: 16 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Duck/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): NonSteam. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Wiele Razy byłem Adminem Na BB, Byłem także na Jailbreak itp. Staż na serwerze: około roku pod różnymi nickami Typu Dubbing , Nigga Faggot, Head Kill i wiele innych. Znajomość AMXX(1-10): Solidna 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: HS, Kibel, coś z surfem, Surf Trap, Fake HS, Dark (słabo idzie), HS Trap. Mikrofon (Tak/Nie): Tak. Dlaczego ty: Uważam że na serwerze jest mało Administracji, Nowy członek z pewnością poprawi ten brak gdyż jestem często widziany na serwerze. Kontakt: Steam: Hentai Is Gay, Skype: Dedstar6, Discord (tak samo jak na steam). Edited December 17, 2017 by Duck Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Nie spełniasz wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts