^_^ NorwokS ^_^ Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Imię: Kacper Nick z gry: ^_^ NorwokS ^_^ Wiek: 16 Czy byłeś adminem na innych serwerach: Tak SteamID: STEAM_0:0:139406942 Link do twojego profilu na GT z danego serwera: https://www.gametracker.com/player/^_^ NorwokS ^_^/137.74.1.201:27195/ Znajomość SM x/10: 7/10 Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK Dlaczego chcesz dostać admina: Chcę zostać administratorem, z wielu powodów. Zbyt mała ilość administratorów grająca na tym trybie, O tej porze (23+) nie ma żadnego admina a wtedy jest największy bałagan że tak powiem . Wiem, że mam mało godzin przegranych ale co to ma wspólnego z odpowiedzialnością, pomaganiu serwerowi i w pilnowaniu porządków ? .Chcę to zmienić . Jestem odpowiedzialnym i pełen humoru nastolatkiem który chcę jak najlepiej dla serwera . Zaufajcie mi a pokaże wam na co mnie stać! Pozdrawiam Kacper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Odrzucam z miejsca. Nie spełniasz wymagań plus nie odczekałeś 7 dni od poprzedniego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts