Jestem Pro a ty ? Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Witam , mam propozycje żeby została dodana możliwość zakupu min na swar mode. Dlatego że ludzie w małych kampach nie mają szans z kilkoma zombie proszę o odpowiedz: ProGamer:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marszałek Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Nie ma szans,wtedy to zombie nie będzie miało szansy,a i tak ma co robić żeby dojść do humana... Swarm to i tak szybka runda więc myślę że jest to zbędne Edited December 6, 2017 by Zyga 991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Zombie nie może kupić szalonego, człowiek nie może kupić miny. Jedyny aspekt który decyduje o przewadze to mapa. Oczywiste jest że w 95% przypadkach na mapie zm_gbox5 człowiek nie ma szans. W drugą stronę to idzie jak jest mapa zm_foda. Jest wiele długich i rozległych kamp więc zombie nie ma żadnych szans. Propozycja zbędna. Edited December 6, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojdoss Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Oczywiśćie, że nie zombie żyje tylko raz, granaty zamrażające i jakoś sobie radzisz, z minami to zombie ma 0 szans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qmaty~ Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Na nie, powody wymienione wyżej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts