DarkSkull:D Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Witam niewiedziałem gdzie to napisać więc postanowiłem tu. Od jakiegoś czasu gram na tym serwerze i bardzo mi się podoba. Od 3 dni nieda się na niego wejść mimo iż nie jest czasami pełny. Klikam wasz serwer potem mi się ładuje. Załaduje tak z 3/4 w 4 max 5 sec i dalej niechce. Zupełnie niemam pojęcia dlaczego ponieważ inne serwery działają bez zarzutów. Prosiłbym i wyjaśnienie co mogłoby być przyczyną. Z góry dziękuje za pomoc. Chyba znalazłem problem : BUILD 1111 SERVER (0 CRC) Server # 68 Missing RIFF/WAVE chunksYou have been banned from this server! To mi się wyświetla w konsoli. Postanowiłem wejść w amxbans i tam jest aktywny ban o długości 1h ale dostałem go 30 Listopada. Jeszcze nie wygasłczy co ? Niemam pojęcia i proszę o pomoc. http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=116487 Tutaj link do bansa. Edited December 6, 2017 by DarkSkull:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Próbowałeś reinstal cs ? DarkSkull:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSkull:D Posted December 6, 2017 Author Report Share Posted December 6, 2017 2 razy usunałem ze stema cs i zainstalowałem ponownie to pierwsza czynność jaka przyszła mi do głowy. Ale niestety nic nie dało na inne serwery moge wchodzić tylko nie z waszej sieci serwerow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Czyli na żaden serwer nie możesz wejść naszej sieci? Usuwałeś cs'a ze składnikami ;p? Edited December 6, 2017 by Ave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 To jest tzw. bug bansa - ktoś z UBT musi zdjąć tego bana ręcznie i powinieneś ogólnie napisać odwołanie od bana. @Lelouch, @pat0. DarkSkull:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pat0 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 @DarkSkull:D podeślij mi swoje IP i SID na PW może być DarkSkull:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. DarkSkull:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts