edis Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Witam. Nwm czy wiecie ale wiekszosc graczy wie, ze nie dziala /mute byłem dzis na serwie i byla osoba która bylo trzeba zmutowac, na poczatku myslalem ze tylko do przeciwnego teamu nie dziala ale także do wspólnego teamu tez nie dziala. taka mala informacja, mozna by to jakos naprawic albo usunać bo jest ale nie dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 (edited) Szkoda mutowac graczy, jak żyją to podpowiadają, a że śpiewają itp to druga sprawa ponieważ za to jest ban pkt 2.2 regulaminu CoD moda tylko że szanowni admini nigdy nie czytają U@ ( to inna sprawa) i nie znają regulaminu. Edited December 5, 2017 by °SzamaN° .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 (edited) To.już dawno.nie działa było zgłaszane byłemu opiekunowi. Dodałbym plugin dzięki któremu admin może dac mute graczowi na całą mapę. Zamiast dac bana za nadużywanie mikrofonu (rozmowy nie związane z grą,spiewanie, lub dzieciom którzy nie mają mutacji dawało by się mute zamiast bana) Z tego co się orientuje jest ten plugin na DD2 #2. Lecz nwm czy to by dalo radę bo maszyna serwera i tak jest podobno obciążona. @X3R3V1 @°SzamaN° Aż mi się nie chcę komentować twojej końcowej wypowiedzi. Jeśli sądzisz że admin jakiś nie zna regulaminu zdobądź dowód i złóż na niego skargę. 39% zgłoszeń na u@ jest to płacz tak zwanych "dzieci" "bo on mnie zabił" Edited December 5, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edis Posted December 5, 2017 Author Report Share Posted December 5, 2017 16 minut temu, °SzamaN° napisał: Szkoda mutowac graczy, jak żyją to podpowiadają, a że śpiewają itp to druga sprawa ponieważ za to jest ban pkt 2.2 regulaminu CoD moda tylko że szanowni admini nigdy nie czytają U@ ( to inna sprawa) i nie znają regulaminu. Nie to że nie czytają u@, tylko ze ponad 50% zgloszen placz graczy i tyle sam to wiem bo mialem Admina jakis czas nas serwerze. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 (edited) Fakt opcja /mute na serwerze nie działa,jednak można to zrobić od drugiej strony naciskając klawisz Esc->player list i zbanować danego gracza. Serwer jest dość obciążony, więc wydaje mi się, że nic z tym nie da się zrobić. Co do postu @°SzamaN° ma rację, że nie zawsze admini czytają u@ i ja sama byłam tego przykładem,jednak spójrzmy z innej strony-jesli jest jeden admin przy full serwerze,ciężko jest ogarnąć. @Edit Panowie post powstał w celu wyjaśnienia problemu z komendą /mute,a nie rozpisywania kto czyta u @ a nie. Edited December 5, 2017 by Wredzioszek .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 7 minut temu, edis napisał: Nie to że nie czytają u@, tylko ze ponad 50% zgloszen placz graczy i tyle sam to wiem bo mialem Admina jakis czas nas serwerze. Z tego co mi wiadomo to takich graczy tez sie banuje za spam na U@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Admini są od tego żeby takich graczy uciszać. 38 minut temu, °SzamaN° napisał: Szkoda mutowac graczy, jak żyją to podpowiadają, a że śpiewają itp to druga sprawa ponieważ za to jest ban pkt 2.2 regulaminu CoD moda tylko że szanowni admini nigdy nie czytają U@ ( to inna sprawa) i nie znają regulaminu. Połowa adminów odeszła, zostali Ci co czytają. Co do spamowania na u@ to nie spotkałem się z tym problemem. Jeżeli od powróci to się tym zajmę. Póki co nie obciążajmy serwera pluginami, a admini mają obowiązek reagować na łamanie regulaminu, w tym przypadku szczególnie 2.2 Shelhabiron and .::FocuS::. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts