Essaaaaa Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 (edited) Nick: Essaaaaa Imię: Szymon Wiek: 18 Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Essaaaaa/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Poniewaz serwer jest elegancki akurat na moje wymagania i spoko ludzi poznalem. Spedzam duzo czasu na serwie i moglbym kontrolowac graczy gdy nie ma innych adminow. Jestem znany na serwie a jeden z adminow powiedzial ze moge mam zlozyc podanie bo brakuje wam adminow wiec oto tez jestem Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam Staż w Counter-Strike 1.6: 10 dobrych lat Czy posiadałeś już admina?: Tak,tylko raz W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Sprawdzalem serwery na stronach i tak oto trafilem Edited November 29, 2017 by Essaaaaa MisteR and baQu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1siel Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 @Essaaaaa popieram Cie mordo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeRs04 Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 (edited) Popieram Essaaaaa ponieważ jest miły, pomocny i bardzo kulturalny a przede wszystkim aktywny. Spełnia wszystkie wymagania do tego by zostać adminem a takich ludzi tu potrzeba? Edited November 29, 2017 by KrakeRs04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baQu Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 (edited) fajnie fajnie popieram mocno pszydalby sie fajny admin na serw poniewasz troszku brakuje ich jak by nie patszec i charakter dobry wiec no ja bym nie widzial pszeszkud Edited November 29, 2017 by baQu YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibon Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 popieram przyda się więcej adminów do pilnowania porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 (edited) Mikro + Wiek + AMX + Staż + No i też brakuje adminów na serwerze, więc się przyda Jestem na TAK! Edited November 29, 2017 by Karolcia ;*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 +Ostatnio często go widzę na serwerze +Wiek +Amx +Mikro Nie wiem czemu nie dałeś linka do GT. Popraw posty na forum jak najszybciej. Na Tak. A i taka uwaga do kolegów wyżej nie wystarczy napisać "Popieram" lecz podać przynajmniej 3 argumenty. 4 osoby dały odpowiedź typu "Popieram" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrJoint Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Jestem w zupełności na tak , ponieważ : dobra znajomość amx , dużo gra ostatnio , posiada mikro , miły i ogólnie ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 (edited) Amx - Nie wierze w to Wiek + Gra dość często -Gracz na mikrofonie jest czasem Nie Kulturalny przez co były upomnienia - Przez \/ podane w dolnym punkcie gracz jest u mnie skreślony nie robi się moim zdaniem takich rzeczy I jak dla mnie szansy nie powinien mieć. Decyzja należy do Lemona Ale jestem na nie... Byłem świadkiem tego jak gracz prosił by się podpisywać pod podaniem ... Edited November 30, 2017 by Scrapi YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SigmaTHC Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 Jedna z najbardziej dogadanych osób na serwerze, dlugi staż w cs to wiedze ponad przecietną tez ma, odpowiedni wiek do tego zeby zostac adminem na serwerze albo chociaz warto przyjac na okres próbny, dobra znajomosc amx do wielki plus. Ogólnie to masz u mnie +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisteR Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Jestem na TAK! Jest On aktywnym i ogarniętym graczem który z pewnością nadaje się na Administratora serwera. Popieram! Jest pomocny i odpowie na wszystkie dogodności jakie napotykają nowi gracze. Essa LAPA DO GORY ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujas_ Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 (edited) Wymagania spełnia. Wiekowo jest okej, posiada jakieś doświadczenie oraz ma poparcie u graczy. Ode mnie masz TAK. Edited November 30, 2017 by Boczyslaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 (edited) + wiek +amx +staz w cs napewno aktywny kulturka siedzi napewno nadaje sie na adma i z pewnoscia bd dobrze pilnowal serwer Edited November 30, 2017 by Gozdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnyX Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 + Wiek + Znajomość amx + sporo siedzi na serwerze bo kiedy nie wejde to on jest + miał już raz admina, więc może sobie radzić + mikro + dla mnie jest w porządku Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 (edited) Mikro + Wiek + AMX + Staż + No i też brakuje adminów na serwerze, więc się przyda Gra często na serwerze, więc jak na Admina to dobrze bo często są jakieś miny w przejściu itp! Jest aktywny, czasem upomina ludzi jak coś robią! Ma doświadczenie co do Admina bo już go miał! Nie rozwala serwera, gra spokojnie! Ode mnie TAK Ale decyzja należy oczywiście do Lemona! Ale większość graczy jest na TAK Edited November 30, 2017 by Karolcia ;*** YABADABADOOO and Scrapi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Przyjety. Zglos sie do mnie po admina. Scrapi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts