¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/ Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Nazwa użytkownika: AdekImię: KrystianWiek: 18Posiadałeś już admina? (Jeśli tak to gdzie): Tak, tutajIle czasu spędzasz dziennie na serwerze: 6-12 godzinStaż na serwerze: 10 miesięcy + pół roku na starym ipCzy jesteś w stanie płacić składki na serwer w wysokości 10 zł?: takTwój identyfikator: ePIg1gsORY88YjMPbswR9Xo3V7U=Napisz coś o sobie: Jestem aktywnym użytkownikiem na ts, nie mam problemu z nawiązaniem kontaktu z innymi.Dlaczego Ty: Tak jak już mówiłem, mam sporo czasu, a poza tym miałem już admina i nie wydaje mi się, żeby były co do mnie jakieś zażalenia.Kontakt: ts/fb/steam kacperidis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacperidis Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Czekam na to podanie od wielu miesięcy. Przykładny i wspaniały użytkownik naszego świetnego teamspeaka. Gdyby nie on - nie byłoby tu już wielu ludzi. Przy nim zawsze czuję się jakby internet był światem miłości, szczerości i baśni. Jestem na tak. ¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blad3 Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Zła opinia Administracji. Więc podanie odrzucamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blad3 Posted November 27, 2017 Report Share Posted November 27, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blad3 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts