Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `ScreamMyName

Imię: Daniel

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Mobilnie tak od 8 do 12 godzin.  

Opisz siebie: Ambiwalentny, lojalny, sumienny, ekstrawersyjny, konsekwentny. 

Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ mam dużo wolnego czasu i chciałbym odkupić winy swoją ciężką pracą na forum. 

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: 

Obecnie na pokładzie jest tylko 2 ludzi, którzy mają dużo na głowie, tak więc jak grono się poszerzy moglibyśmy podzielić swoje obowiązki tak, aby każdy miał lżej.

Nie będę pisał, że chce wprowadzić ład i porządek, ponieważ póki co wszystko jest.

Dziennie na forum wchodzi średnio 350 do nawet 400 osób, także pilnować z pewnością będzie czego, a wiadomo dodatkowa para rąk z pewnością się przyda.

Starałbym się pilnować oraz aktualizować tematy z administracją serwera, niekiedy zdarza się, że są informacje grubo po terminie, co może nowych ludzi wprowadzać w błąd.

Niejeden post zgłaszałem i został on rozpatrzony pozytywnie jak i błyskawicznie, mając panel pod ręką chciałbym sam reagować. 

Zwracałbym uwagę m.in. na nazwy tematów, które zazwyczaj wyglądają tak "Podanie o Admina <#3333; może się uda tym razem -,-" uważam, że takie coś nie powinno mieć miejsca.

Poza tym jestem osobą spontaniczną, jak coś wpadnie mi do głowy to szybko chce się podzielić o tym z pozostałymi.

Wiele moich propozycji zostało zaakceptowanych, może i w moderacji uda mi się coś sensownego wymyślić co ułatwiłoby wszystkim życie. 

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): 

Jedynie Moderatora Czatu ale to się mija z celem. Na forum dotychczas pilnowałem swojego działu jakim był JB. Moim zdaniem świetnie się odnajdę w tej roli.

Kontakt: Steam, Forum 

https://1shot2kill.pl/topic/16345-moderator-screammyname/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...