ScreamMyName Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nick: `ScreamMyName Imię: Daniel Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Mobilnie tak od 8 do 12 godzin. Opisz siebie: Ambiwalentny, lojalny, sumienny, ekstrawersyjny, konsekwentny. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ mam dużo wolnego czasu i chciałbym odkupić winy swoją ciężką pracą na forum. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Obecnie na pokładzie jest tylko 2 ludzi, którzy mają dużo na głowie, tak więc jak grono się poszerzy moglibyśmy podzielić swoje obowiązki tak, aby każdy miał lżej. Nie będę pisał, że chce wprowadzić ład i porządek, ponieważ póki co wszystko jest. Dziennie na forum wchodzi średnio 350 do nawet 400 osób, także pilnować z pewnością będzie czego, a wiadomo dodatkowa para rąk z pewnością się przyda. Starałbym się pilnować oraz aktualizować tematy z administracją serwera, niekiedy zdarza się, że są informacje grubo po terminie, co może nowych ludzi wprowadzać w błąd. Niejeden post zgłaszałem i został on rozpatrzony pozytywnie jak i błyskawicznie, mając panel pod ręką chciałbym sam reagować. Zwracałbym uwagę m.in. na nazwy tematów, które zazwyczaj wyglądają tak "Podanie o Admina <#3333; może się uda tym razem -,-" uważam, że takie coś nie powinno mieć miejsca. Poza tym jestem osobą spontaniczną, jak coś wpadnie mi do głowy to szybko chce się podzielić o tym z pozostałymi. Wiele moich propozycji zostało zaakceptowanych, może i w moderacji uda mi się coś sensownego wymyślić co ułatwiłoby wszystkim życie. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Jedynie Moderatora Czatu ale to się mija z celem. Na forum dotychczas pilnowałem swojego działu jakim był JB. Moim zdaniem świetnie się odnajdę w tej roli. Kontakt: Steam, Forum Blladeerek i Mysiak 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/16345-moderator-screammyname/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/16345-moderator-screammyname/#findComment-124205 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi