TURASGUZMAN Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 (edited) Imię: Marcin Nick z gry:TURASGUZMAN Wiek:17 LAT Czy byłeś adminem na innych serwerach:Tak byłem Link do twojego profilu na GT z danego serwera: https://www.gametracker.com/player/TURASGUZMAN/137.74.1.201:27195/ (Wyjaśnienie miałem małą przerwę bo miałem egzaminy w szkole do 3 liceum ) Znajomość SM x/10: 8 Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE):TAK Dlaczego chcesz dostać admina:Chce ponieważ chciałbym zmniejszyć udzielanie się osob na serwerze i puszczania muzyki ponieważ denerwuje to graczy Chodzi oczywiśnie osoby bez mutacji SteamID: STEAM_1:1:240706012 Edited November 25, 2017 by TURASGUZMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybaa Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Witam +Dobra morda +potrafi ogarnąć ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybaa Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Ten oto gracz ma dobre zamiary wobec serwera ponieważ chce coś zmienić np. Więcej adminów na serwerze Ogarniać ludzi z bez mutacji co robią co chcą i banować ludzi ze wspomagaczami dlatego jestem na TAK Pozdrawiam FakeMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 16 godzin temu, Rybaa napisał: Witam +Dobra morda +potrafi ogarnąć ludzi Godzinę temu, Rybaa napisał: Ten oto gracz ma dobre zamiary wobec serwera ponieważ chce coś zmienić np. Więcej adminów na serwerze Ogarniać ludzi z bez mutacji co robią co chcą i banować ludzi ze wspomagaczami dlatego jestem na TAK Pozdrawiam FakeMan Od tego jest edycja postu... abyś nie robił post pod postem... Grasz w kratkę, masz 543 minuty [wymagania 10 godzin= 600minut]. Dlatego na chwilę obecną twoje podanie odrzucam. Zapraszam za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts