Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: pat0
Imię: Michał
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Parę godzin dziennie na spokojnie. Można sprawdzić moją aktywność w dziale UBT i ocenić 
Opisz siebię: Nieszczęśliwy student Automatyki i Robotyki - 3 semestr  Mam szeroki zakres zainteresowań: od muzyki przez gry komputerowe na alkoholu kończąc. Spędzam dużo czasu na forum, ponieważ sprawia mi to przyjemność i pomaga rozwinąć jedną z moich pasji.
Dlaczego akurat Ty?: Jestem lojalny i pracowity, nie boję się wyzwań. Skoro potrzeba rąk do pracy chętnie oddam swoje. 
Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałbym ułatwić każdemu użytkownikowi kontakt z administracją służąc radą i wsparciem w zwykłych, codziennych sprawach na forum. Lubię dbać o dobrą i zabawną atmosferę w miejscu, w którym spędzam dużo czasu. 
Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Jak pewnie część wyższej administracji pamięta przyszedłem tutaj z Just-Frags (jak NEQU), z którym pełniliśmy funkcję administratorów. Zanim awansowałem przeszedłem przez wszystkie stopnie 'wtajemniczenia'. Właśnie tam nauczyłem się, że kontakt ze zwykłymi graczami jest ważny dla sieci, ponieważ tacy ludzie często dostrzegają problemy niewidoczne dla administracji. 
Kontakt: Steam, FB 
https://1shot2kill.pl/topic/16147-pat0logiczny-moderator/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...